Bedste mobiltelefoner til spil – se hvilke mobiltelefoner du skal have hvis du er gamer

Stort set alle telefoner kan i dag benyttes til at spille spil på, men hvilken mobil er bedst at spille spil på? Det ser vi nærmere på, når vi anbefaler 5 telefoner til at spille mobilspil på.

Bedste mobiltelefoner til spil – se hvilke mobiltelefoner du skal have hvis du er gamer

Med de mange nye telefoner med store og højt opløste skærme samt meget kraftfulde processorer og mange GB RAM, så findes der i dag mange virkelig gode telefoner til spil. Guide til de bedste telefoner til spil.

Mange bruger mobilen til at spille på og stort set alle mobiltelefoner kan bruges til at spille spil som Angry Birds, Candy Crush og Hay Day.

Men når det gælder “rigtige” spil, altså spil som Modern Combat, GTA, Warhammer eller Real Racing! Det er spil, der er visuelt virkelig flotte og som kræver stor power fra telefonen for at kunne afvikle uden hakken og sprutten.

Samtidig kræver de grafisk flotte spil også en stor flot skærm, så man rigtig kan opleve og få glæde af den flotte grafik, men også til bedre at kunne overskue, hvad der sker i spillet og ikke mindst til at sikre en god styring, hvor man ikke sidder og spiller med forkrampede fingre.

Se også: Find billigste mobilabonnement

 

Bedste mobil til spil

Her under guider vi til de bedste mobiltelefoner til spil, der alle egner sig godt til at spille selv de mest krævende spil på.

 

Bedste mobil til spil: Samsung Galaxy S8+

Med sin skærm på 6,2 tommer og 2K-opløsning har Galaxy S8+ et godt udgangspunkt som spilmobil og hører helt sikkert til i kategorien ‘bedste mobil til spil’. Den har samtidig en kraftfuld processor og 6 GB RAM, så den kan håndtere alle typer spil.

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy S8+

+ Batterilevetid (8/10)
+ Hurtig brugerflade (8/10)
+ Skærm (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Samsung Galaxy S8+
Bedste mindstepris 5.796 kroner > Se tilbud
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

 

Bedste mobil til spil: Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium har skærm på 5,5 tommer med 4K-opløsning og med kraftfuld processor og rigeligt med RAM er den ganske enkelte også blandt de bedste mobiltelefoner til spil.


Særlige fordele ved XZ Premium

+ Batteritid (9/10)
+ Hurtig på nettet (10/10)
+ Skærm (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia XZ Premium
Bedste mindstepris 5.990 kroner > Se tilbud
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony

 

Bedste mobil til spil: iPhone 7 Plus

Da iPhone endelig fik en stor skærm på 5,5 tommer, blev den med et slag en af de allerbedste mobiltelefoner til spil og med den ekstremt kraftfulde iPhone 7 Plus med skærm på 5,5 tommer, fin opløsning og flotte farver kommer vi naturligvis ikke uden om Apple.

 

Særlige fordele ved iPhone 7 Plus

+ Datahastighed (9/10)
+ Hurtig brugerflade (10/10)
+ Skærm (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 7 Plus
Bedste mindstepris 6.133 kroner > Se tilbud
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

Bedste mobil til spil: Huawei P10 Plus

Huawei har flere store telefoner med store skærme og som egner sig godt til spil. En af dem er P10 Plus med skærm på 5,5 tommer og 2K-opløsning – kombineret med en kraftfuld motor til at drive mobilen og hurtig internet kommer P10 Plus også med på listen over de bedste mobiler til spil.

 

Særlige fordele ved Huawei P10 Plus

+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig brugerflade (10/10)
+ Skærm (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P10 Plus
Bedste mindstepris 4.090 kroner > Se tilbud
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

 

Bedste mobil til spil: Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro er en af de allerbedste telefoner på markedet, måske endda stadig den bedste, trods en pris på 4.500 kroner. Med stor 2K-skærm, kraftfuld processor og mange RAM samt et meget kraftigt batteri på 4.000 mAh, hører den til i kategorien ‘bedste mobil til spil’.

 

Særlige fordele ved Mate 9 Pro

+ Batterilevetid (10/10)
+ Hurtig brugerflade (10/10)
+ Skærm (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei Mate 9 Pro
Bedste mindstepris 4.459 kroner > Se tilbud
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

Fortællingen fortsætter

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 26/7/2017 publicerede redaktionen en artikel der belyste emnet De bedste mobiltelefoner med små skærme – Følg det videre forløb her. Seneste nyheder om mobiltelefoner finder du her..