Bedste mobilpakke ved CBB Mobil – fordele og ulemper

Hvilke af CBB Mobils mobilabonnementer er de mest attraktive til prisen? Se vores guide til bedste mobilabonnementer hos CBB Mobil samt fordele og ulemper.

Bedste mobilpakke ved CBB Mobil – fordele og ulemper

CBB Mobil har en bred vifte af mobilpakker og de fleste er rigtig gode til prisen – der er dog et par stykker, der skiller sig rigtig godt ud. Guide til de bedste mobilabonnementer hos CBB Mobil.

CBB Mobil er et rigtig lavprisselskab med fokus på at levere mest mulige tale og data for pengene, men de har faktisk også længe haft det måske bedste tilbud på mobilabonnement med musik inkluderet. Herunder guider vi til de abonnementer hos CBB Mobil, som vi mener er de bedste lige nu.

Se også: De bedste mobilabonnementer hos CBB Mobil

 

Bedste mobilabonnement hos CBB Mobil

Baseret på mit eget behov, så vil CBB Mobils mobilabonnement 40 GB data (6 GB data kan bruges i EU) og 40 timers tale samt musiktjenesten Tidal inkluderet til 159 kroner være det bedste. En musiktjeneste koster normalt 99 kroner, hvis man vil bruge den på mobilen – og hvem vil ikke det i dag – hvilket betyder, at jeg fratrukket det beløb betaler 60 kroner for 40 timers tale og 40 GB data. Det er en rigtig god pakke.

Har man ikke brug for en musiktjeneste inkluderet i ens mobilabonnement, så vil abonnementet med 10 timers tales og 40 GB data ( 5 GB data kan bruges i udlandet) til 119 kroner om måneden være et virkelig godt valg – det abonnement fremstår som det bedste abonnement hos CBB Mobil.

#1
Fri tale, 50 GB data, fri sms/mms (inkl. fri roaming på tale og sms/mms samt 8 GB data til brug i EU) + musiktjenesten Tidal
Pris:159 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

#2
10 timers tale,50 GB data, fri sms/mms (inkl. fri roaming på tale og sms/mms samt 6 GB data til brug i EU)
Pris:119 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos CBB Mobil

 

Fordele og ulemper ved CBB Mobil

Fordelene ved CBB Mobil er flere.Blandt andet binder de kun deres kunder for én måned af gangen. Det er rart hurtigt at kunne komme ud af kundeforholdet, hvis det af en eller grund ikke fungerer. Det er også let at skifte internt hos CBB til et andet abonnement.

Derudover har de også tit gode priser på mobiltelefoner og har ofte de bedste tilbud på nogle af de mest populære telefoner. Selvbetjening er en essentiel del i et kundeforhold i dag – det er rart at kunne slippe for at tale med kundeservice, hvis det bare kan ordnes direkte på nettet på egen hånd. Og her er CBB Mobil gode og effektive – de fleste ting kan ordnes via selvbetjening.

Har du brug for at kontakte CBB Mobils kundeservice kan du gøre det på telefon, facebook eller chat.

Man skal være opmærksom på, at  CBB Mobil benytter Telenors netværk. De har generelt fin dækning og deler netværk med Telia. Der kan dog var svipsere i dækningen og er du ramt af dårlig dækning, der hvor du bruger mobilen mest, for eksempel derhjemme, så bør du finde et andet teleselskab. CBB tilbyder musik i et af sine abonnementer, men mangler tjenester til film, tv-serier, bøger, lydbøger, magasiner og så videre.

Endelig mangler CBB også en ultra billigt abonnement, der kan matche for eksempel dukaTales 5 timer og 5 GB data til 59 kroner om måneden.

Se også: Teleselskaber med bedste omdømme

 

Bedste mobilabonnement hos CBB Mobil, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos CBB Mobil er fra oktober 2018. De udvalgte mobilabonnementer er valgt ud baseret mest mulig tale, data, roaming, sms/mms + eventuelle tjenester til prisen.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne