Bedste mobilabonnement på Telenors netværk

Hvilke mobilabonnementer skal du overveje, hvis det skal være hos et teleselskab, der bruger Telenors netværk? Se guide til de bedste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Bedste mobilabonnement på Telenors netværk

Man finder let billige mobilabonnementer med meget tale og data blandt teleselskaber, der benytter Telenors netværk – Guide til de bedste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Telenor har aldrig selv satset på at have de billigste mobilabonnementer – de har i stedet valgt en lidt anden strategi med fokus på for eksempel ekstra omfattende kundeservice, mulighed for at bytte ens gamle mobil til en ny model og generelt rigtig gode tilbud på mobiltelefoner. Telenor har dog på det seneste introduceret ret billige mobilabonnementer, men kun til børn. For nylig har de også lanceret en mobilpakke til 99 kroner om måneden de første tre måneder, men herefter er prisen 139 kroner om måneden.

Der er dog andre teleselskaber på Telenors netværk, der har endnu mere konkurrencedygtige mobilabonnementer. Herunder finder du guide til de bedste mobilabonnementer hos teleselskaber, der benytter Telenors netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnementer på Telenors netværk

#1 OK Mobil
10 timers taletid, 30 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i DK)
Pris: 99 kroner/md
Oprettelse: 1 Kr.
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#2 CBB Mobil
15 timers taletid, 45 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 119 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#3 OK Mobil
10 timers tale, 50 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 119 kroner/md
Oprettelse: 1 Kr.
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#4 Telenor
15 timers tale, 15 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 99 kroner/md i tre måneder, herefter 139 kroner / md.
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#5 CBB Mobil
Fri tale, 50 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU) + Tidal til musikstreaming
Pris: 159 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

 

Bedste mobilabonnementer på Telenors netværk, januar 2020

Guiden til de bedste mobilpakker på Telenors netværk er fra januar 2020. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. I guiden er der mobilabonnementer fra Telenor, CBB Mobil og OK Mobil.

Det dyreste mobilabonnement i guiden har en pris på 159 kroner om måneden, mens det billigste har en pris på 99 kroner om måneden. Det giver en forskel i pris på 60 kroner om måneden eller 720 kroner om året. Der er med andre ord ikke så meget at spare ved at vælge det billigste og derfor bør man vælge det abonnement, der passer bedst til ens behov.

Inden du vælger et mobilabonnement, der benytter Telenors netværk, skal du tjekke, at Telenor dækker godt der, hvor du bruger mobilen mest. Selvfølgelig først og fremmest i dit hjem, men det er også rart at vide, at der er god dækning andre steder, for eksempel på strækningen mellem dit hjem og arbejde eller i sommerhuset.

Se også: Sammenlign de bedste tilbud på mobilabonnementer