TDC Familierabat

Bedste mobilpakke på TDC’s netværk

Rigtig mange teleselskaber benytter TDC’s mobilnet og det giver naturligvis et stort udbud af mobilabonnementer, man kan vælge mellem. Spørgsmålet er så, hvilke af teleselskaberne på TDC’s mobilnet, der har de bedste mobilpakker.

Med 17 teleselskaber på TDC’s netværk er der rig mulighed for at finde det rigtige abonnement, der matcher ens behov. En ting stikker dog i øjnene, når man kigger ned over listen af abonnementer blandt teleselskaber på TDC’s netværk: Der mangler de rigtig billige abonnementer. Priserne starter fra godt 100 kroner. Det betyder, at de billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk inkluderer ret meget indhold – mange timers tale og gigabyte data – men det er altså ikke muligt at få et abonnement til 50-70 kroner med mere begrænset indhold.

Herunder lister vi de bedste abonnementer på TDC’s netværk.

 

Bedste mobilpakke på TDC’s mobilnet

#1 Hallo DK
Fri tale, 15 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer roaming i EU)
Pris: 109 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos hallo.dk

Kommentar: Indeholder fri roaming i EU med tale og sms /mms samt 10 GB data om måneden.

 

#2 Nettalk
20 times tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer roaming i EU)
Pris: 145 Kroner / måned
Oprettelse: 29 Kr.
Se aktuelle tilbud hos Nettalk

Kommentar: Indeholder fri roaming i EU med tale og sms /mms samt 9 GB data om måneden. Få op til 10 timers ekstra taletid, når du handler i Netto.

 

#3 Velkommen
15 times taletid, 35 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 149 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos Velkommen

Kommentar: Indeholder fri roaming i EU med tale og sms/mms samt 8 GB data om måneden.

 

#4 Telmore
Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU) + HBO, Viaplay og TV2 Play
Pris: 269 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos Telmore

Kommentar: Indeholder fri roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 17 GB data i EU om måneden. HBO, Viaplay og TV2 Play er inkluderet i prisen. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

 

#5 YouSee
Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i 48 lande) + YouSee Musik
Pris: 299 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud hos YouSee

Kommentar: Abonnementet indholder fri roaming i EU med fri tale og sms/mms og op til 20 GB data. Derudover er der to timers tale og 20 SMS’er inkluderet til 54 lande om måneden. YouSee Musik er også inkluderet og er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

 

Bedste mobilpakke på TDC’s mobilnet, januar 2020

Guiden til de bedste mobilpakker på TDC’s mobilnet er fra januar 2020. Rangeringen er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, Velkommen, Hallo.dk, Nettalk og YouSee, som alle bruger TDC’s netværk.

Det billigste abonnement i guiden koster 109 kroner om måneden, mens det dyreste koster 299 kroner om måneden. Det giver en forskel i pris på 190 kroner om måneden på det billigste og dyreste abonnement. Kan du klare dig med indholdet i det billigste abonnement kan du altså spare over 2.200 kroner om måneden sammenlignet med det dyreste abonnement.

Se også: De bedste tilbud på mobilpakker

Der er lukket for kommentarer.