bedste mobildækning mobil netværk danmark

Bedste mobildækning – se, hvilke teleselskaber kunderne fremhæver

Er du tilfreds med netværket og mobildækningen hos dit teleselskab? Hvis ikke, så overvejer du måske at skifte teleselskab. Guide til bedste oplevede netværk og mobildækning blandt de danske teleselskaber.

De sidste 4-5 år har Teknologisk Institut lavet test af de danske netværk for at finde ud af, hvor god mobildækningen er. De sidste tre år har TDC (YouSee, Telmore og Fullrate) vundet foran Telia, Telenor og 3. Spørgsmålet er dog, hvordan danskerne oplever netværket hos deres teleselskab. Der kan være forskel på, hvordan netværket og mobildækningen opleves i praksis og hvordan den er, når man laver en test, der typisk vil være et øjebliksbillede.

På teleprisguide.dk kan danske mobilbrugere bedømme tilfredsheden med mobildækningen hos de teleselskaber, som de har været kunde hos eller er kunde hos lige nu. Man kan give bedømmelser på en skala fra 1-10, hvor 1 er dårligst og 10 bedst.

Det har over 1.700 personer gjort og her under lister vi de ti teleselskaber, der har den bedste mobildækningen ifølge de danske mobilkunder.

Se også: Bedøm og anmeld teleselskaber

Teleselskaber med bedste netværk

#1 Telmore
Hvor god er Telmores oplevede mobildækning: 8,02/10

#2 Greentel
Hvor god er Greentels oplevede mobildækning: 7,81/10

#3 Coop Mobil
Hvor god er Coop Mobils oplevede mobildækning: 7,44

#4 Call me
Hvor god er Call mes oplevede mobildækning: 7,36/10

#5 YouSee
Hvor god er YouSees oplevede mobildækning: 6,96/10

#6 CBB Mobil
Hvor god er CBB Mobils oplevede mobildækning: 6,94/10

#7 Telia
Hvor god er Telias oplevede mobildækning: 6,83/10

#8 Telenor
Hvor god er Telenors oplevede mobildækning: 6,44 /10

#9 Oister
Hvor god er Oisters oplevede mobildækning: 5,72/10

#10 3
Hvor god er 3′s oplevede mobildækning: 5,44/10

Se også: Se bedømmelse af netværk og mobildækning

 

Se teleselskaber med bedste netværk

Den største tilfredshed med mobildækningen finder man hos Telmore med en score på 8,02/10. Det er en flot høj score. Hefter kommer Greentel med 7,81/10 i karakter, mens Coop Mobil nummer tredjepladsen med 7,44/10 i karakter.

Du kan se alle vurderinger af de danske teleselskabers netværk og mobildækning på teleprisguide.dk, hvor du kan også se kommentarer fra brugerne om deres oplevelse af teleselskabernes netværk samt deres kundeservice. Du kan også se, hvilke postnumre der særligt opleves problemer med, så overvejer du at skifte teleselskab, kan du de postnumre, hvor der er særlig dårlig dækning hos det teleselskab, du overvejer at skifte til.

Se også: Telefoner med hurtig internet

 

Sådan undersøger mobildækningen hvor du bor

Er du stadig i tvivl om, hvilket teleselskab, du skal vælge for at få adgang til det bedste netværk, der hvor du bor, så spørg dine naboer om deres oplevelse med det teleselskab, de bruger.

Du kan også tjekke dækningen på teleselskabernes hjemmeside, men den bedste måde er at spørge dem, der bor tæt omkring dig.

 

Teleselskaber med bedste netværk og mobildækning

Guiden med teleselskaber med bedste netværk og mobildækning er fra maj 2018 og er baseret på de vurderinger, som danske mobilkunder har lavet af deres teleselskaber på telepristjek.dk.

Se også: Nyheder om danske teleselskabers mobildækning