Bedste mobilabonnementer til ældre og pensionister

Leder du efter et simpelt og billigt mobilabonnement hos et teleselskab du kan regne med? Her er de bedste mobilabonnementer til ældre og pensionister.

Bedste mobilabonnementer til ældre og pensionister

Det der med mobiltelefoner og mobilabonnementer kan være noget kompliceret noget. Hvilken mobiltelefon skal man vælge, hvad skal mobilabonnementet have af data og taletid – og hvad med dækningen og kundeservice? Der er mange spørgsmål, der melder sig. I denne artikel har vi fundet fem mobilabonnementer hos fem teleselskaber, der er både billige, har god dækning og scorer højt på deres gode kundeservice.

Selvom man er en ældre person, så skal man selvfølgelig have en smartphone. Der skal være mulighed for at komme i kontakt med venner og familie, også selvom man ikke er hjemme. Samtidig er det også rart at kunne sende og modtage billeder fra familien og ikke mindst holde kontakten med videoopkald. Og der er slet ikke så dyrt, som mange tror det er. Engang betalte man hundedyre priser på tale, SMS’er og data, men sådan er det ikke længere. I dag kan man få mobilabonnementer, hvor det hele er inkluderet, til billige priser og uden ubehagelige overraskelser. Nedenfor kan du se fem billige mobilabonnementer, hvor der er inkluderet taletid og mobildata, så du kan både ringe, sms og bruge internettet på telefonen uden bekymringer. Derudover har vi udelukkende valgt teleselskaber, der af kunderne får gode bedømmelser for deres kundeservice.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Anbefalede mobilabonnementer til ældre og pensionister

Oister

Abonnement: 6 timers tale og 6 GB data (6 GB data i Europa)
Netværk: 3
Pris per måned: 59 kroner

Se aktuelle abonnement hos Oister

CBB

Abonnement: Fri tale og 30 GB (12 GB data i Europa)
Netværk: Telenor
Pris per måned: 109 kroner

Se aktuelle abonnement hos CBB

DukaTALE

Abonnement: Fri tale og 20 GB (20 GB data i Europa)
Netværk: Telia
Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle abonnement hos Duka

eesy

Abonnement: Fri tale og 30 GB (15 GB data i Europa)
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle abonnement hos eesy

Call Me

Abonnement: Fri tale og 40 GB (10 GB data i Europa)
Netværk: Telia
Pris per måned: 109 kroner

Se aktuelle abonnement hos Call Me

Billigere mobilabonnementer til ældre?

Herover finder du et fem mobilabonnementer fra fem forskellige teleselskaber, som vi har valgt som oplagte til ældre og pensionister. Her har vi vurderet pris, indhold i mobilabonnementet, mobildækning og kundeservice, som værende de vigtigste parametre.

Her skal du selvfølgelig selv have en fornemmelse for, hvor meget indhold du behøver have i dit mobilabonnement. Bruger du mobilen meget lidt, kan du nøjes med mindre. De fleste teleselskaber har billigere abonnementer til et mindre forbrug – et godt eksempel er ovenstående fra Oister. Men både CBB, Duka og Call Me har også lignende abonnementer. Bruger du mere data og ringer mere end de mindste abonnementer indeholder, er ovenstående de billigste og bedste bud.

Se også: Tips til billigere mobilabonnementer