Bedste mobilabonnement til familier – sammenlign priser

Samler du de rigtige mobilabonnementer til familien, kan I spare mange penge hver måned. Guide til de bedste mobilabonnementer til familien.

Bedste mobilabonnement til familier – sammenlign priser

Hvilke mobilabonnementer er de bedste for familier? Mange ting kan spille ind, men det er værd at overveje familiens mobilabonnementer, da man kan spare mange penge om måneden på at have de rigtige. Guide og priser på de bedste mobilabonnementer til familier.

En af de større faste månedlige poster på de fleste familiers budgetter er udgifterne til mobilabonnementer og tjenester. Er man fire personer i familien, der alle har mobiltelefon og hvor man også abonnerer på tjenester til musik, film, magasiner og bøger, så løber det hurtigt op i 1000 kroner hver eneste måned – med mindre man undersøger markedet for muligheder. Kombinerer man et af de store mobilabonnementer, der indeholder mange tjenester og services med en række billigere abonnementer kun med tale, sms/mms og data, så kan man lave en god samlet mobilpakke til hele familien. Vi guider til de bedste mobilabonnementer til familier.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer til familier

 

Mobilabonnementer til familier

#1 Telmore
Telmore Play 15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timer taletid, fri sms/mms og 30 GB data (tale, sms/mms og 8 data kan bruges i EU) + underholdningstjenester som HBO (tv-serier), Telmore Musik (musik), Minbio (underholdning til børn), Flipp (magasiner), BookMate (bøger og lydbøger) og Tv2 Play (on demand tv fra TV2). Telmore tilbyder god online selvbetjening med hurtig overblik over forbrug og med god forældrekontrol.
Pris: 259 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 CBB Mobil
10 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 10 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data (tale, sms/mms og 6 data kan bruges i EU) + musiktjenesten Tidal. CBB giver rabatter på telefoner og har online univers med let overskuelig selvbetjening og man kan hurtig se familiens forbrug.
Pris: 159 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Call me
15 times taletid + 25 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 25 GB data (kan ikke bruges i udlandet). Call me har en god online selvbetjening med god forældrekontrol og overblik over forbrug. Call me tilbyder også et abonnement med juridisk hjælp inkluderet til at håndtere online-mobning. Call me tilbyder også gode rabatter på telefoner.
Pris: 119 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Oister
15 timers taletid + 15 GB data
Indeholder 15 timer taletid, fri sms/mms og 15 GB data (tale, sms/mms og 4 GB kan bruges i EU). Oister har fokus på enkel selvbetjening, hvor familiens mobilchef let kan overskue familiens forbrug. Oister har også en fordelsklub, hvor man kan få gode rabatter på produkter og tjenester til hele familien.
Pris: 99 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Teleselskabet 3
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i 52 lande). Indeholder også 3Deling, hvor data kan deles med andre, der har et 3 Plus abonnement. Et 3 Plus abonnement er billigt men indeholder kun tale og sms/mms – tanken er, at man deler data i en fælles pulje. Selvbetjening med godt overblik over forbrug.
Pris: 230 kroner om måneden > Se tilbud

 

#6 Telenor
Fri+ Familie 20 GB
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i EU). Indeholder 1 TB gratis lagerplads og gratis Viaplay i 12 måneder. Op til 7 andre personer i familien kan oprette samme mobilabonnement med rabat på 50 eller 100 kroner hver.
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

 

#7 YouSee
Fri tale og 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i EU). Giver gratis adgang til YouSee Musik og indeholder 1 datadeling Sim-kort. Op til 4 andre i familien kan oprette samme mobilabonnement til 139 kroner per person svarende til 60 kroners rabat. Selvbetjening med godt overblik over forbrug.
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

 

#8 Telia
Fri tale og 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i EU). Giver gratis adgang til to tjenester, enten HBO, + 10 GB EU, Telia TV, Flipp og Zetland. Spotify kan tilkøbes for 49 kroner om måneden. Selvbetjening med godt overblik over forbrug.
Pris: 299 / 348 kroner om måneden > Se tilbud

 

 

#9 Greentel
Familie EU
Indeholder 40 timer tale, fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 3 GB data per simkort kan bruges i EU). Op til 5 simkort med hvert deres mobilnummer kan bruges med Familie EU. Alle familiens mobilabonnementer er dermed samlet ét sted.
Pris: 495 kroner om måneden > Se tilbud

 

 

Mobilabonnementer til familien

Mobilabonnementer til familien er noget, man bør bruge lidt tid på at skrue rigtig sammen, for der kan være mange penge at spare hver måned. Mange af de tjenester, man kan få gratis med i et mobilabonnement, for eksempel til musik eller tv-serier, kan bruges på flere enheder. Derfor behøver man ikke nødvendigvis bruge 99 kroner på en musiktjeneste til hver og en i familien.

En god måde at stykke familiens mobilabonnementer på kan være ved at have den store forkromede mobilpakke med mange forskellige underholdningstjenester til én i familien og så give andre billige abonnementer kun med tale, sms/mms og data til de andre.

Se også: Billige mobilabonnementer til familien

 

Bedste mobilabonnementer til familien, november 2017

Guiden med prissammenligninger til de bedste mobilabonnementer til familien er foretaget i slutningen af november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på telepristjek.dk og teleprisguide.dk På listen over familieabonnementer finder vi abonnementer fra Oister, CBB Mobil, Call me, 3, Telia, Telenor, YouSee, Telmore og Greentel.

Det billigste mobilabonnement i oversigten har en pris på 99 kroner, mens det dyreste har en pris på 495 kroner. Der er altså store prisforskelle, men der er samtidig stor forskel på indholdet i de forskellige abonnementer og derfor kandet sagtens betale sig at abonnere på en af de store mobilpakker set i et større billede – en høj pris kan godt vise sig at give den store besparelser over tid for familien og dermed være det bedste køb.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer til familien

 

Opfølgning af sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. 23/11/2017 var der nyt om emnet i sagen Hvilke mobilabonnementer kan man få for maksimalt 100 kroner – guide og priserKlik her for den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om emnet finder du her.