Bedste mobilabonnement til under 200 kroner – guide og priser

Hvad får man egentlig af ekstra tjenester og services, hvis man vælger et mobilabonnement til op mod 200 kroner? Guide til de bedste abonnementer til under 200 kroner.

Bedste mobilabonnement til under 200 kroner – guide og priser

For under 200 kroner kan du få et mobilabonnement med masser af tale og data samt flere tjenester, der kan give dig gode besparelser over tid. Guide til de bedste mobilabonnementer til under 200 kroner.

Når man kigger efter abonnementer til op mod 200 kroner, så kommer man op i de højere prislejer for et mobilabonnement. Selvom der altså er tale om de dyrere abonnementer, så kan man få tjenester og services med, der faktisk kan spare dig for udgifter, du ellers skulle have haft andre steder. Selvom et mobilabonnement til under 200 kroner kan lyde af meget, så kan det altså i virkeligheden vise sig at give dig større besparelser end hvis du vælger et abonnement til under 120 eller 100 kroner.

Se guide til nogle af de bedste mobilabonnementer til under 200 kroner.

 

De bedste mobilabonnementer til under 200 kroner

Oister
Netværk: 3
Mobilpakke: Fri tale + 1.000 GB Data (6 GB i EU)
Pris / md: 149 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

CBB
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 40 timers Tale + 40 GB Data (5 GB i EU) +  musiktjenesten Tidal
Pris / md: 159 kroner

Se aktuelle tilbud hos CBB

Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Fri Tale + 30 GB Data (10 GB i EU) + tjenesterne TV2 Play og HBO
Pris / md: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Fri Tale + 30 GB Data (10 GB i EU) + tjenesterne Telmore Musik, Flipp og BookMate
Pris / md: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

YouSee
Netværk: TDC
Mobilpakke: Fri Tale + 150 GB Data (10 GB i EU) + 1 ekstra simkort til datadeling
Pris / md: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos YouSee

 

Det bedste mobilabonnement til under 200 kroner

Personligt vil det være en fordel for mig at vælge et abonnement som CBB Mobils med musiktjenesten Tidal eller en af Telmore Plays abonnementerne med op til tre tjenester inkluderet. 199 kroner for et mobilabonnement kan lyde dyrt, men da jeg bruger flere digitale streaming-tjenester til blandt andet musik og magasiner, så vil jeg faktisk kunne spare 200 kroner om måneden på netop en musiktjeneste og magasiner ved at vælge Telmores Play-abonnement.

Vigtigst er det dog, at du vælger et abonnement, der passer til dine behov. Oisters tilbud med 1.000 GB data om måneden – det svarer reelt til fri data – er også meget attraktivt. Husk, at du også kan vælge at bruge Oisters abonnement med fri data som din bredbåndsopkobling i hjemmet. Bare sæt data-simkortet i en wifi-router, der understøtter datasimkort, og så har du billigt internet. Husk dog, at du kun kan få et simkort til dette abonnement, så køber du det med henblik på at bruge det i din mobil som dit mobilabonnement, så kan du altså ikke få et ekstra datakort – så skal du købe et nyt abonnement.

Se også: Sammenlign priser på over 100 mobilabonnementer

 

De bedste mobilabonnementer til under 200 kroner, november 2018

Guiden til de bedste mobilabonnementer til under 200 kroner er fra november 2018. I guiden finder vi mobilpakker fra teleselskaberne CBB Mobil, Oister, YouSee og Telmore.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer