Bedste mobilabonnement på TDC’s netværk

TDC har landets bedste netværk i følge test fra Teknologisk Institut og hele 17 teleselskaber benytter netværket - men hvilket mobilabonnement på TDC's netværk er bedst?

Bedste mobilabonnement på TDC’s netværk

TDC er den netværksejer, der har flest kunder set på antallet af teleselskaber, der benytter netværket – hele 17 teleselskaber bruger TDC’s netværk. Spørgsmålet er så, hvilke mobilabonnementer på TDC’s netværk, der er bedst. Guide til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk.

Med 17 teleselskaber på TDC’s netværk er der mange forskellige mobilabonnementer at vælge mellem i alle prisklasser og til alle typer mobilbehov. Herunder guider vi til nogle af de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk, der fire år i træk er kåret til Danmarks bedste netværk i følge Teknologisk Institut.

Se også: Find bedste mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnement på TDC’s netværk

#1 Velkommen
20 times taletid, 20 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Oprettelse: 98 Kr.
Se aktuelle tilbud her

Indeholder ikke gratis roaming i EU, kan kun bruges i DK

#2 Hallo DK
15 times tale, 35 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer roaming i EU)
Pris: 119 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud her

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med tale og sms /mms samt 8 GB data om måneden.

#3 Nettalk
20 times tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer roaming i EU)
Pris: 145 Kroner / måned
Oprettelse: 29 Kr.
Se aktuelle tilbud her

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med tale og sms /mms samt 8 GB data om måneden. Få op til 10 timers ekstra taletid, når du handler i Netto.

#4 Telmore
Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU) + Telmore Musik
Pris: 169 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud her

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 10 GB data i EU om måneden. Telmore Musik er inkluderet i prisen og man får også 300 kroner til brug på hungry.dk. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

#5 YouSee
Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i 48 lande) + YouSee Musik
Pris: 299 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se aktuelle tilbud her

Kommentar: Abonnementet indholder gratis roaming i EU – fri tale og sms/mms og op til 20 GB data – samt 2 timers tale og 20 SMS’er til 54 lande om måneden. Du kan få et ekstra gratis simkort til datadeling, som du kan sætte i for eksempel din tablet. YouSee Musik er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnement på TDC’s netværk, august 2019

Guiden til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk er fra august 2019. Rangeringen er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, Coop Mobil og YouSee, som alle bruger TDC’s netværk.

Det billigste abonnement i guiden koster 98 kroner om måneden, mens det dyreste har en pris på 299 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 201 kroner om måneden, hvis du kan nøjes med det billigste abonnement i guiden. Husk dog på, at det billigste abonnement i guiden kun er aktuelt for dig, hvis du ikke har brug for at kunne bruge din mobil i udlandet.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer