Bedste medieafspiller: Vælg denne afspiller til streaming

Skal man vælge Chromecast, Apple TV, Google TV eller en anden afspiller til streaming? Se her hvilken medieafspiller er det bedste køb.

Bedste medieafspiller: Vælg denne afspiller til streaming

Hvilken medieafspiller til Netflix, HBO Max, ViaPlay, TV2 Play, Disney Plus, DR TV og andre streamingtjenester er den bedste til prisen? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Er du på jagt efter en medieafspiller til dit tv har du sandsynligvis opdaget, at udvalget er enormt. Der findes mange mærker og mange modeller, og for de fleste er det ganske uoverskueligt. Med den her artikel vil vi forsøge at gøre valget af medieafspiller lettere for dig. Så hvilken medieafspiller skal du købe? Det er faktisk ganske let at svare på – der er dog også et alternativ.

Se også: Test af medieafspillere og gadgets

Google Chromecast med Google TV er den bedste

Skal du have dig en medieafspiller anbefaler vi, at du går efter Googles nyeste: Google Chromecast med Google TV. Det er en simpel, brugervenlig medieafspiller med alle de vigtige streamingapps og flere til, der afspiller video i en høj kvalitet.

Denne medieafspiller kobles til tv’et via et hdmi-stik, der medfølger i æsken. Efter en kort opsætning er man klar til at streame indhold. Brugerfladen er Googles eget, der er ekstremt brugervenligt og tilpas flydende og hurtigt. Med til medieafspilleren er en lille fjernbetjening, der gør styring let og som også gør din nuværende tv-fjernbetjening overflødig.

Google Chromecast med Google TV streamer indhold på tv’et i op til 4K-opløsning og der understøttes Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos.

Medieafspilleren får løbende opdateringer og bliver hele tiden bedre.

Det bedste ved Google Chromecast med Google TV er, at den har en usædvanlig skarp pris i forhold til dens kvalitet. Lige nu koster den fra 399 kroner. Understøtter dit tv ikke 4K-opløsning, kan du vælge den lidt billigere variant Google Chromecast med TV HD, der er 100 kroner billigere. Vi anbefaler dog stadig 4K-modellen, som er bedre fremtidssikret. Se laveste priser på begge herunder.

Se laveste aktuelle pris på Google Chromecast med Google TV 4K

Se laveste aktuelle pris på Google Chromecast med Google TV HD