Bedste kundeservice – se top 10 teleselskaber

God kundeservice er ikke noget man kan tage for givet - guide til danske teleselskaber med den bedste kundeservice - se hvordan du kan bedømme dit selskab.

Bedste kundeservice – se top 10 teleselskaber

Gode kundeservice er ikke noget, en virksomhed kommer sovende til – der skal arbejdes på det med de rette systemer og ansatte. Se danske teleselskaber med god kundeservice.

Det kan være svært for alvor at skille sig ud fra konkurrenterne på mobiltelefoner og mobilabonnementer og ofte ligger priserne tæt på hinanden. Til gengæld kan det betyde meget for kundernes valg af teleselskab, hvordan kundeservicen er. God kundeservice kan være guld værd for rygtet spredes og står man og vakler mellem teleselskab X eller Y og har hørt ekstra godt om Y, så er der stor sandsynlighed for at man ender med at vælge Y.

 

Teleelskaber med god kundeservice

På teleprisguide.dk kan du se oversigt til, hvordan de forskellige danske teleselskaber klarer sig på kundeservice bedømt af cirka 2.800 danske mobilkunder. Herunder kan du se guide til de 10 danske teleselskaber,der tilbyder den bedste kundeservice.

#1 Greentel med score på 7,9/10
#2 Telmore med score på 7,74/10
#3 Call me med score på 7,46/10
#4 CBB Mobil med score på 7,28/10
#5 Fullrate med score på 7,05/10
#6 Telia med score på 6,41/10
#7 Oister med score på 6,21/10
#8 3 med score på 5,98/10
#9 YouSee med score på 5,95/10
#10 Telenor med score på 5,94/10

Du kan læse mere om kundetilfredshed blandt de danske teleselskaber på teleprisguide.dk, hvor du samtidig kan finde kommentarer fra brugere om deres oplevelse med de enkelte selskaber.

 

Kontakt kundeservice hos dit teleselskab

Når du bedømmer kundeservicen hos det teleselskab, du er kunde hos, så hjælper du ikke blot med at give andre danskere en hånd med på vejen, når de beslutte sig for, hvilket teleselskab de skal vælge. Du er også med til at holde teleselskaberne i ørene og få dem til at oppe sig og tilbyde en endnu bedrekundeservice.

Har du behov for at finde kontakt til kundeservice hos dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt til de danske teleselskabers kundeservice – her finder du kontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

 

Bedste kundeservice hos de danske teleselskaber, september 2019

Guiden til teleselskabers kundetilfredshed er fra september 2019. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne Telmore, Greentel, Call me, CBB Mobil, Fullrate, Telia, Telenor, Oister, 3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber