Bedste kundeservice – se top 10 teleselskaber

God kundeservice er ikke noget, man kan tage for givet. Guide til danske teleselskaber med den bedste kundeservice. Se hvordan du kan bedømme dit selskab.

Bedste kundeservice – se top 10 teleselskaber

God kundeservice er ikke noget, som en virksomhed kommer sovende til. Der skal arbejdes på det med de rette systemer og ansatte. Se de 10 danske teleselskaber med bedste kundeservice.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer

Det kan være svært for alvor at skille sig ud fra konkurrenterne på mobiltelefoner og mobilabonnementer, og ofte ligger priserne tæt på hinanden. Til gengæld kan det betyde meget for kundernes valg af teleselskab, hvordan kundeservicen er.

God kundeservice kan være guld værd, for rygtet spredes lynhurtigt, og står man og vakler mellem teleselskab A eller B og har hørt ekstra godt om C, er der stor sandsynlighed for, at man ender med at vælge C.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Teleselskaber med bedst kundeservice

Telepristjek.dk kan du se oversigt over, hvordan de forskellige danske teleselskaber klarer sig på kundeservice bedømt af mere end 12.000 danske mobilkunder. Trustpilot er også en foretrukken platform af mange danskere til at bedømme deres teleselskaber. Vi har bedømmelser på alle teleselskaberne begge steder fra.

Herunder kan du se de 10 danske teleselskaber, der tilbyder den bedste kundeservice.

Teleselskab Bedømmelse
1. GreenSpeak 9,28 ud af 10
2. Greentel 7,85 ud af 10
3. duka 7,44 ud af 10
4. Telmore 7,26 ud af 10
5. eesy 7,26 ud af 10
6. CBB 7,18 ud af 10
7. UnoTel 7,13 ud af 10
8. Call me 7,09 ud af 10
9. Flexii 6,95 ud af 10
10. Oister 6,94 ud af 10

Du kan læse mere om kundetilfredshed blandt de danske teleselskaber på Telepristjek.dk, hvor du også kan se danskernes tilfredshed med de forskellige teleselskabers mobildækning.

Kontakt kundeservice hos dit teleselskab

Når du bedømmer kundeservicen hos det teleselskab, du er kunde hos, hjælper du ikke blot med at give andre danskere en hånd med på vejen, når de beslutte sig for, hvilket teleselskab de skal vælge. Du er også med til at holde teleselskaberne i ørene og få dem til at oppe sig og tilbyde en endnu bedre kundeservice.

Udfyld formularen nedenfor og del dine erfaringer med dit teleselskabs kundeservice:

Har du behov for at finde kontakt til kundeservice hos dit teleselskab, kan du finde en samlet oversigt til de danske teleselskabers kundeservice – her finder du kontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed