bedste kameramobil til prisen test guide

Bedste kameramobil til prisen – guide og priser (april 2018)

Skal du have det bedst mulige kamera i en mobil, så skal du købe de bedste og dyreste high end mobiler, men du kan også vælge at købe en billigere mobil, der stadig har rigtig godt kamera. Guide til de bedste kameramobiler til prisen.

En telefon, der koster dobbelt så meget som andre telefoner, har ikke nødvendigvis et kamera, der er dobbelt så god – faktisk langt fra. Jo, man får lidt bedre kvalitet på billederne, særligt under svære kameraforhold (for eksempel dårligt lys), men for de fleste vil det være under bagatelgrænsen. Langt de fleste kan få en mobil med super godt kamera, der til fulde vil dække ens behov.

Herunder kan du se guide til 5 af de bedste kameramobiler til prisen.

Se også: Mobiltelefoner med bedste kamera

 

Mobiltelefoner med bedste kamera

#1 Huawei P20 lite

Dual kamera der tager flotte portrætbilleder og gode billeder i det hele taget. Selvom blændetallet ikke er det laveste, så tager det alligevel gode billeder i mørke. Har ellers stor skærm på 5,84 tommer med fuld HD+-opløsning, batteri på 3.000 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 1.680 kroner.

Se aktuelle priser på Huawei P20 lite

 

#2 Sony Xperia XZ1

Kamera på 19 megapixel med elektronisk billedstabilisering, fasedetektion autofokus og auto HDR. Tager flotte billeder stort set altid, også i mørke. Har ellers skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, batteri på 2.700 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købespris:
Fra cirka 2.000 kroner.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#3 Huawei P20

Har fantastisk godt dual kamera på bagsiden, der faktisk tager bedre billeder end iPhone X og Samsung Galaxy S9+ i følge kameraeksperter. Har optisk billedstabilisering (OIS), Leica-optik, 2 gange optisk zoom, laser autofokus og HDR. Har ellers stor skærm på 5,8 tommer med fuld HD+-opløsning, batteri på 3.400 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 3.600 kroner.

Se aktuelle priser på Huawei P20

 

#4 Sony Xperia XZ2 Compact

Kamera på 19 megapixel med elektronisk billedstabilisering, fasedetektion autofokus og auto HDR. Tager flotte billeder stort set altid, også i mørke. Har ellers skærm på 5 tommer med fuld HD+-opløsning, batteri på 2.870 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 3.661 kroner.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ2 Compact

 

#5 OnePlus 5

Dual kamera på 16 + 20 megapixel og med elektronisk billedstabilisering. Lavt blændetal på F/1.7 gør at den tager gode billeder i mørke og den tager generelt rigtig fine billeder uanset motiv og tid & sted. Har ellers skærm på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning, batteri på 3.300 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 2.700 kroner.

Se aktuelle priser på OnePlus 5

 

Bedste kameramobil til prisen – hvad får man / hvad går man glip af?

Man kan faktisk få en utrolig god kameramobil til en skarp pris – du behøver ikke skulle betale 6-7.000 kroner, hvis du gerne vil have en mobil med rigtig godt kamera. Bemærk, at de listede priser er købsprisen for selve mobilen – eventuelt abonnement kommer oven i, men det vil typisk være en udgift, du alligevel skulle betale.

Der, hvor man kan opleve forskel, er på kvaliteten af billeder taget i mørke og når lyset i det hele taget er svært for et hvert kamera. Men helt generelt kan leverer de bedste kameramobiler til prisen billeder af rigtig høj kvalitet.

Se også: Priser på de bedste kameramobiler

 

Bedste kameramobil til prisen, april 2018

Guiden til de bedste kameramobil til prisen er fra april 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Sony, Huawei og OnePlus.

Den billigste mobiltelefon i guiden har en købspris fra cirka 1.680 kroner, mens den dyreste har en købspris fra cirka 3.600 kroner. Der er altså små 2.000 kroner til forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden, når vi kigger på købspris.

Se også: Sammenlign priser på de bedste kameramobiler til prisen