Bedste iPhones til prisen – denne skal du vælge

Der er faktisk mange forskellige generationer af iPhone på markedet lige nu, men hvilken iPhone er bedst til prisen? Se guide og den vi anbefaler at vælge.

Bedste iPhones til prisen – denne skal du vælge

Du behøver ikke bruge 8-9.000 kroner på en ny iPhone, hvis du bare ikke kan få nok at æBle-mobilen. Guide til de bedste iPhones til prisen.

Apple er berygtede for sine høje priser på iPhone, men de falder dog heldigvis i pris i takt med, at de sender nye ud på markedet. Generelt har iPhone en høj pris og de fejler i store træk på mange af de samme parametre, for eksempel antennekvalitet og batteritid.

Hver gang, der kommer en ny generation af telefoner fra Apple, så falder de foregående modeller i pris, typisk omkring 8-900 kroner, selvom sidste års modeller faktisk faldt med cirka 1.200 kroner i år, da den nye 11-serie kom.  Da iPhone faktisk har lang levetid – Apple er klart bedre til at opdatere til nyeste version af iOS i meget længere tid end Android-producenterne er til at opgradere til nye Android-version – så betyder det over tid, at de ældre iPhones falder meget i pris.

Derfor kan modeller som iPhone 6S og 6S Plus fremstå som de bedste køb til prisen, selvom de har over 4 år på bagen. I modsætning til mange Android-telefoner kan selv 4-5 år gamle iPhones købes hos teleselskaberne, mens Android-telefoner med et par år på bagen ryger ud af sortimentet.

Men hvilke iPhones er så bedst til prisen og hvilke kan vi anbefale at købe`Vi guider herunder til de bedste iPhones til prisen.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

 

De bedste iPhones til prisen

#1 iPhone 6S
Samlet score: 43/100

iPhone 6S er fra 2015 og er ret beset ikke en særlig god mobil men til prisen er den faktisk den bedste iPhone. Skærmen er 4,7 tommer stor, men har kun det, der svarer til HD-opløsning, så den er ikke super skarp. Apple er dog gode til at få det maksimale ud af skærmene til deres telefoner, så den er faktisk ikke elendig. Den kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13. Den vil formentlig ikke kunne opgraderes til iOS 14 næste år.

Brugerfalden er og kameraet okay for så gammel en mobil, men både batteritid og antennekvalitet er dårlig.

Pris:
Fra cirka 2.700 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone 6S

 

#2 iPhone 6S Plus
Samlet score: 43/100

iPhone 6S Plus er også fra 2015 og har i det store hele samme specifikationer som 6S, den har bare lidt større skærm på 5,5 tommer med bedre opløsning. Rent fysisk er iPhone 6S Plus en stor mobil, da den har gammeldags design. Den kører med iOS 13 og vil formentlig ikke kunne opgraderes til iOS 14 næste år.

Pris:
Fra cirka 3.000 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone 6S Plus

 

#3 iPhone 7
Samlet score: 46/100

Med iPhone 7 er et nøk bedre end de to 6S-ere, men ikke så meget, at man falder bag over. Skærmen er 4,7 tommer med HD-opløsning. Brugerfladen er okay hurtig og fin at bruge. Kameraet er middel, antennekvaliteten og batteritiden er dårlig. Den kører i dag med iOS 13 og kan opgraderes til iOS 14 i begrænset omfang.

Pris:
Fra cirka 3.350 kroner inkl. abonnement i seks måneder. Sammenlign priser på iPhone 7

 

#4 iPhone 8
Samlet score: 54/100

Skærm på 4,7 tommer med HD-opløsning  og med 16:9 format. Designet er traditionelt og den er vandtæt med IP67-certificering. Har et okay kamera og en god brugerflade med fin hastighed. Antennekvaliteten og batteritiden er under middel. Den kører i dag med iOS 13 og vil kunne opgraderes til i hvert fald iOS 15.

Pris:
Fra cirka 4.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på iPhone 8

 

#5 iPhone 8 Plus
Samlet score: 63/100

Skærm på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixel) og med 16:9 format. Designet er traditionelt og den er vandtæt med IP67-certificering. Har et udmærket dual kamera og en god brugerflade med fin hastighed. Antennekvaliteten og batteritiden er under middel. . Den kører i dag med iOS 13 og vil kunne opgraderes til i hvert fald iOS 15.

Pris:
Fra cirka 5.000 kroner inkl. abonnement i seks måneder. Sammenlign priser på iPhone 8 Plus

Anbefaling af den bedste iPhone til prisen

Selvom iPhone 6S og 6S Plus står som de to bedste iPhones til prisen, så taler to ting i mod et køb af de to modeller: 1) De er ikke særlig gode. 2) De bliver ikke opdateret til kommende iOS-versioner og dermed vil de være usikre at bruge.

Personligt vil jeg vælge 8 eller 8 Plus. 8 Plus hvis du vil have det bedste kamera og en stor skærm – iPhone hvis du mere går op i et godt format.

De bedste iPhones til prisen, december 2019

Guiden til de bedste iPhones til prisen er fra december 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne 6S, 6S Plus, 7, 8 og 8 Plus.

Se også: Prissammenligninger på iPhones