htc one a9s bedste pris

Den bedste HTC mobil – find de bedste priser

HTC har svært ved at finde plads på hylderne hos de danske teleselskaber og det til trods for, at selskabet laver nogle af de bedste telefoner på markedet. Heldigvis kan man stadig købe HTC-mobiler i Danmark. Vi guider her til de bedste HTC mobiler og til de bedste priser.

 

Hvilken HTC mobil er bedst?

HTC har stået for et par af de bedste smartphones de seneste måneder og det er i high end-segmentet, at HTC er bedst. De laver også mid end telefoner, men de er forholdsvis dyre i forhold til kvaliteten og i forhold til, hvad andre producenter leverer i samme segment.

Se også: Anmeldelse af HTC mobiler

HTC U11 – bedste pris

HTC U11 er den seneste mobil fra HTC på det danske marked og den er blandt de allerbedste telefoner på markedet i dag og det er ærlig talt chokerende, at den ikke kan købes hos bare ét af de danske teleselskaber – heldigvis kan den dog købes i webshops. U11 har flot design, lynhurtig brugerflade og ekstremt godt kamera.

U11 kommer også med en ny teknik til at åbne apps og programmer, nemlig ved at trykke på rammen rundt om mobilen. Alt efter hvor hårdt og hvordan du trykker kan du aktivere forskellige funktioner efter eget valg. Det er lidt atypisk i starten, men med tiden vænner man sig faktisk til det.

 

htc u11 bedste kamera

HTC U11 har en pris fra cirka 5.800 kroner uden abonnement > Sammenlign pris på HTC U11

 

HTC 10 – bedste pris

HTC 10 er ikke helt på niveau med HTC U11, men til gengæld har den en pris, der er næsten 2.000 kroner mindre. Da HTC 10 er en glimrende mobil, er det faktisk det bedste køb man kan gøre i dag, hvis man er ude efter en virkelig god mobil uden at man skal betale i dyre domme. Faktisk er HTC 10 blandt de bedste køb overhovedet i dag på mobilmarkedet.

Den har flot metaldesign, rigtig godt kamera, stor skarp skærm og batteri med lynopladning blandt mange andre gode funktioner.

htc 10 bedste kameramobil

HTC 10 har en pris fra cirka 3.900 kroner uden abonnement > Sammenlign pris på HTC 10

HTC One A9s – bedste pris

Af en mobil til under 2.000 kroner at være er HTC One A9s en ganske udmærket mobil med skærm på 5 tommer, pæn hurtig brugerflade, godt kamera og fingeraftryksscanner til bedre at sikre telefonen.

htc one a9s bedste pris

HTC One A9s har en pris fra cirka 1.900 kroner uden abonnement > Sammenlign pris på HTC OneA9s