De bedste headset til fitness – guide og priser

Headset til fitness kan være med til at holde lysten og intensiteten oppe, når du løber eller dyrker fitness. Guide til fem af de bedste billige headset til fitness.

De bedste headset til fitness – guide og priser

Et godt headset til fitness og træning kan være afgørende for, at man i det hele taget kommer afsted og får sved på panden – der er ikke noget som musik til at opmuntre til at træne. Guide til fem af de bedste headset til fitness.

Man kan let bruge 1.500-2.000 kroner på et headset til træning, hvis man skal have avancerede funktioner, men det er slet ikke nødvendigt – du kan sagtens finde et billigt headset, der samtidig egner sig rigtig godt til fitness.

Se vores guide til 5 af de bedste og/eller billigste headset til fitness herunder.

Se også: Sammenlign priser på headset til fitness

5 af de bedste headset til fitness – se priser

#2 Jabra Sport Pulse Special Edition 
Om Jabra Sport Pulse Special Edition: Fitness headset med indbygget pulsmåler og træningsfunktion, der hjælper med at yde mere under træningen. Bluetooth headset med 5 timer batteritid. Det er vandtæt og sidder sikkert i ørene takket være en lille earhook på begge earbuds.. Lyden er god og der er støjreducering. Det er muligt at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris: Cirka 1.250 kroner
Se aktuelle priser på Jabra Sport Pulse Special Edition

 

#1 Panasonic Wings
Om Panasonic Wings: Bluetooth headset med over-øre-montering, så de sidder godt og sikkert, når man løber og dyrker fitness generelt. Det er vandafvisende og kan tåle et regnskyl eller sved. Lyden er helt i orden til løbturen.

Bedste pris: Fra cirka 900 kroner
Se aktuelle priser på Panasonic Wings

 

#3 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner
Om Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner: Vandafvisende headset med øjebøjler, der sikrer, at det sidder ekstra sikkert i ørene, selvom man laver aktiv træning. Lyden er godkendt og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel, 3,5 mm jackstik.

Bedste pris: Cirka 200 kroner.
Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#4 Skullcandy XTPLYO
Om Skullcandy XTPLYO: En lille krog eller earhook på hvert earbud sørger for, at headsettet sidder sikkert og godt i ørene. Lyden er god til træningen og headsettet kan bruges til opkald. Headsettet er vandafvisende og passer til telefoner med jackstik.

Bedste pris: Cirka 249 kroner.
Se aktuelle priser på Skullcandy XTPLYO

 

#5 Samsung HX1 Bluetooth Stereo Headset
Om Samsung HX1 Bluetooth Stereo Headset: Sidder sikkert i øret med en lille krog på selve earbuddene. Batteritid på 6 timer på én opladning og mulighed for opkald og samtaler. Har god lyd men er dog ikke vandafvisende.

Bedste pris: Cirka 299 kroner.
Se aktuelle priser på Samsung HX1 Bluetooth Stereo Headset

 

Disse krav skal de bedste headset til fitness opfylde

Man kan spørge sig selv,om det er nødvendigt med en pulsmåler indbygget i et headset  – hvis man virkelig vil have noget præcist, burde man så ikke gå efter en dedikeret pulsmåler? Jo, det kan man have ret i, men så bliver det også lidt mere besværligt. Pulsmåleren i Jabra Sport Pulse Special Edition  er faktisk ganske udmærket og giver noget ekstra til ens fitness.

Ellers synes jeg at en lille krog på hver earbud fungerer godt til at sætte et headset ekstra godt fast i ørene – ørebøjler kan drille dem, der bruger briller. Er headsettet vandtæt, er det også godt – i hvert fald svedtæt. Lyden må også godt være god – ikke nødvendigvis lige så god som i det headset du har hjemme i stuen til din pladespiller, men god bund i bassen og klar lyd i høje og lave frekvenser er skønt på løbeture.

Se også: Sammenlign priser på headset

 

De bedste headset til fitness, november 2018

Guiden til de bedste headset til træning er fra november 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Panasonic, Samsung og Skullcandy. Det dyreste headset til fitness i guiden koster 1.250 kroner, mens det billigste koster 200 kroner. Der er cirka 1.000 kroner i prisforskel på de dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger af headset til fitness