De bedste apps mobileksperten anbefaler

De bedste apps til mobiler og tablets kommer an på ens behov, men vi vover pelsen og anbefaler her de apps, som vi mener hører til blandt de absolut bedste på markedet lige nu.

De bedste apps mobileksperten anbefaler

De bedste apps til mobiler og tablets kan måske være lidt svære at sætte præcis navn på, da det kan afhænge meget af ens behov.

Men nogle apps er altså bedre end andre, primært fordi de ganske enkelt opfylder helt grundlæggende behov i hverdagen,  der kan gøre livet betydeligt lettere og mere mobilt.

Derfor anbefaler vi her de bedste apps, som vi mener i et eller andet omfang er mere eller mindre almengyldige for langt de fleste, hvad enten man er ude efter praktiske apps eller fede spil.

En app skal grundlæggende opfylde to ting, for at kunne kaldes god. 1. Den skal levere en service eller tjeneste, som mange har behov for  og som man ellers ikke kan få på samme praktiske måde andre steder. 2. Den skal være let at bruge i praksis. En app behøver ikke at være visuelt flot, den skal bare levere en gnidningsfri løsning på den opgave, man ønsker udført. Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se vores bud på de bedste apps til mobil og tablet lige nu her under.

DBA – praktisk salg og køb

DBA, også kendt som Den Blå Avis har en rigtig god app til tablets. Da vi testede, påstod de selv, at man kunne oprette en annonce på 2 minutter – og det kan man faktisk! Visuelt er appen ret trist, men den er uhyre effektiv og let at bruge, og det er vel det vigtigste i en app som denne.

Til: iOS, Android

Pris: Gratis

 

Se også: Android APP finder billigste mobilabonnement for dig

 

Flickr – 1.000 GB gratis plads i skyen

Hvad siger du til at få 1.000 GB gratis plads i skyen? Jo tak, siger vi i hvert fald. Kan tilgås både fra mobil, tablet og computer og er ganske enkelt perfekt til at gemme billeder og videoer på.

Til: iOS, Android

Pris: Gratis

Camscanner – scanner på farten

Jeg bruger aldrig en almindelig scanner mere, jeg bruger en app. Camscanner gør det rigtig godt og er blandt de absolut bedste scanner apps på markedet i dag. Den er indlysende at bruge, det er let at lave tilpassede scanninger, man kan hurtigt navngive dokumentet man scanner, man kan samle flere sider i én fil og det er hurtigt at sende, det man skanner, per mail.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: Gratis

Forza – fodbold med videohøjdepunkter

En fremragende app til fodboldelskere. Man får oversigt over alle de kampe, man vil, man kan følge bestemte hold, masser af detaljeret information fra hver kamp og bedst af alt, så kan man se videohøjdepunkter i form af mål på korte videoer få minutter efter, der er scoret.

Til: iOS, Android,Windows Phone

Pris: Gratis

YR – bedste vejr app

De fleste har nok en vejr-app på deres mobil. Yr er blandt de mest roste for flot brugerflade og høj præcision i forudsigelserne. En af de første apps, jeg altid henter ned, når jeg skifter mobil.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: Gratis

Clean Master Phone Boost – få hurtigere mobil

En mobil kan hurtigt blive træg, hvis man bare buldrer derudaf med masser af datatunge apps. Clean Master Phone Boost kan analysere din mobil for al unødvendig indhold og slette det for dig. Det kan være cache-hukommelsen, der har hobet sig op med forældet indhold, apps du aldrig bruger, billeder der kan slettes og meget andet.

Sletter man de sager, som den råder en til at gøre, så vil man kunne frigøre en masse hukommelse og dermed puste nyt og hurtigere liv i ens mobil igen.

Til: Android

Pris: Gratis

Bedste apps mobil og tablet

Bank apps – overblik over finanser

Banks apps fungerer bare generelt rigtig godt og stort set alle banker har en apps i dag, både stor som små. Nogle er måske lidt bedre end andre, men rigtig mange bank apps ser ud til at være udviklet af de samme eller i hvert fald med samme brugeroplevelse som udgangspunkt. De er lette at bruge til betaling af regninger, overførsler og så videre.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: Gratis

Mobile Pay / Swipp / Paii – smart betaling på farten

I samme boldgade finder vi apps til at betale med, enten personer i mellem eller i butikker. Mobile Pay er uhyre udbredt med over 1,6 millioner brugere, mens både Svipp og Paii har færre brugere, men sikkerheden skulle være bedre på de to sidstnævnte, da man skal bruge NemID for at oprette sig som bruger. Man kan overføre ganske store beløb efterhånden med alle tre apps, Swipp har lige opgraderet til 10.000 kroner per overførsel.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: Gratis

Viper – billig roaming

Viper er en app til gratis telefoni over enten det mobile internet eller Wi-Fi. Det er gratis i den forstand, at man kun bruger af sit dataforbrug, når man taler sammen med en anden med Viper. Det er rigtig smart, hvis man ringer til folk i udlandet, da det kan gøre mobilregningen billigere. Dermed får man billig roaming.

Viper er godt integreret med mobilens telefonbog, hvor et Viper-ikon vises ved de personer, der har Viper på deres mobil.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: Gratis

Modern Combat Blackout 5 – fedt skydespil

En spil, der egner sig bedst på tablets, men er virkelig fremragende. Et tredjeperson skydespil med super flot grafik, fede våben og masser af fart og spænding over feltet. Et af de bedste spil overhovedet.

Til: iOS, Android, Windows Phone

Pris: 45 kroner

Tower Dwellers – sjovt og udfordrende strategi

Et andet spil vi må anbefale er Tower Dwellers. Konceptet er set før med Kingdom Rush, men jeg synes det gør tingene på sin egen måde og giver genren et frisk pust. Grundlæggende skal du bygge en hær og erobre nye territorier og beskytte egne.

Til: iOS, Android

Pris: 12 kroner.

Sammenlign priser på mobiltelefoner.

Steen Jørgensen er mobil- og appekspert for telepristjek.dk.