Bedste app til videoopkald til børn på Android-mobil

Hvordan ringer du med videoopkald til dit barn på en Android-mobiltelefon? Her er den bedste og mest enkle app til det.

Bedste app til videoopkald til børn på Android-mobil

Vil du gerne kunne ringe via videoopkald til dit barn , som bruger en Android-mobil? Vi guider dig til den mest enkle og bedste app, som virker på alle andre platforme.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Disse apps til videopkald er ikke gode til børn

Der findes mange apps, der kan foretage videoopkald. Det er let på iPhones og iPads, hvor man helt automatisk kan benytte iMessage, der er indbygget i systemet – selv uden et mobilnummer.

På Android bliver det lidt mere kompliceret, hvor man i de fleste tilfælde skal oprette en konto til barnet, indtaste et mobilnummer og nogle gange også blive en del af et socialt medie – såsom Messenger, der er koblet op på en Facebook-konto. Er det mindre børn har de sandsynligvis ikke et mobilnummer endnu, og de færreste forældre ønsker at give barnet en Messenger-konto, mens de er små.

Derfor anbefaler vi ikke apps som Facebook Messenger, Skype, Whatapp og flere, der ellers er blandt de mest populære.

Bedste app til videoopkald til børn

Der findes dog en app, der tilbyder at foretage videoopkald på Android-mobiler og tablets, uden at du skal have et mobilnummer tilknyttet eller skal oprette en konto til barnet.

Har barnet en tablet eller en mobiltelefon med Android, har det sandsynligvis allerede en Google børnekonto, som du kan styre via Google Family Link. Med Google Family Link kan man blandt andet se barnets lokation, blokere for apps og begrænse skærmtid. Bruger du den ikke nu, kan det varmt anbefales at gøre det.

Med en Google-konto får man samtidig automatisk mulighed for at bruge appen Google Meet, der ikke kræver yderligere oprettelse eller et mobilnummer for at kunne bruges.

Google Meet er en simpel og brugervenlig app, hvor du og dit barn let kan foretage videoopkald til hinanden. Google Meet kan derudover også bruges på iPhone, iPad, computere og andre platform, så du altid kan komme i kontakt med barnet.

Skal barnet altid kunne ringe til dig på Google Meet? Så husk oprette separat skærmtid for appen i Family Link, så den ikke begrænses som de andre apps.

Se også: Find bedste og billigste mobilabonnement til børn