Bedste pris på iPhone 11 Pro Max – find den billigt

Find bedste pris på iPhone 11 Pro Max - Max-modellen er den største af de nye telefoner fra Apple. Se de laveste pris og bedste tilbud på Apples nye.

Bedste pris på iPhone 11 Pro Max – find den billigt

Da Apple i tirsdags lancerede sit nye line-up af telefoner skete det med tre nye iPhones – for mange er det den store iPhone 11 Pro Max, der er mest interessant på grund af den store skærm på 6,5 tommer – skærmen er ikke bare stor, men også fremragende på skarphed, farver og lysstyrke. Fra og med i dag er det muligt at forudbestille telefonen og fra den 20. september går salget rigtigt i gang. Sammenlign priser på iPhone 11 Pro Max og find billigste tilbud.

 

Bedste pris på iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Max Pro er designmæssigt ikke meget anderledes end sidste år Max-model fra Apple, men der er dog sket lidt ændringer på bagsiden, hvor der nu sidder tre kameraer – det er første gang, vi ser tre kameraer på en iPhone. Den mindre model, 11 Pro har også tre kameraer. Billeder, der blev vist frem inden lanceringen i tirsdags, gav indtryk af et decideret grimt design, men i virkeligheden ser det faktisk ganske tilforladeligt ud.

Herunder kan du se priser på den nye mobil fra Apple. Rangeringen er opsat i forhold til den laveste pris, så man let kan se, hvor man kan få telefonen billigst.

Det bedste tilbud på iPhone 11 Pro afhænger selvfølgelig af den samlede pris, men du skal også huske at tage med i betragtning, om abonnementet passer til dit forbrug og om det valgte teleselskab dækker godt, hvor du kommer til at bruge mobilen mest – både i hjemme, på jobbet og den by eller bydel, hvor du bor og bevæger dig mest rundt.

 

Pris på iPhone 11 Pro Max hos YouSee:
Fra 9.595 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos YouSee her.

Pris på iPhone 11 Pro Max hos 3:
Fra 9.700 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos 3 her.

Pris på iPhone 11 Pro Max hos Telmore:
Fra 9.834 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telmore her.

Pris på iPhone 11 Pro Max hos Telia:
Fra 9.896,5 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Ingen aftale om trafik

Pris på iPhone 11 Pro Max hos Telenor:
Fra 9.910 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telenor her.

Pris på iPhone 11 Pro Max hos Callme:
Fra 9.733,75 kroner inklusiv abonnement i en måned.
Ingen aftale om trafik

CBB, Oister, Fullrate og Greentel forhandler også Apple telefoner, men de er endnu ikke klar med priser på de nye æBle-telefoner.

 

Den billigste iPhone 11 Pro Max, september 2019

I guiden herover finder du sammenligning af priser på iPhone 11 Pro Max – prissammenligningen er fra september 2019. I guiden finder du priser på telefonen fra teleselskaberne 3, YouSee, Callme, Telenor, Telmore og Telia. Det bedste tilbud er på 9.595 kroner med abonnement i seks måneder, mens det dyreste tilbud lyder på 9.910 kroner, også med abonnement i seks måneder.

Call me har den her og nu laveste pris, men over seks måneder er de dyrest, da man skal lægge cirka 500 kroner oven i til fem måneders abonnement.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 11 Pro Max