Hvilken mobil er bedst?

Tjek: Gode og billige alternativer til de nyeste iPhones!

Lad det endelig være sagt. iPhones er ganske enkelt blandt de absolut bedste smartphones på markedet. Kombinationen af flot design, høj kvalitet, masser af apps og et state-of-the-art operativsystem, skaber lækkerheden, enkelheden og funktionaliteten, som iPhones, med rette, er blevet så berømmet for – Spørgsmålet er bare om prisen er for høj?

Der er flere telefoner på markedet, som matcher de nyeste iPhones på kvalitet og funktionalitet, men som er betydelig billigere.

- Vi har set nærmere på priserne og sammenligner her de nyeste iPhones med rigtig gode og billigere alternativer.

 

Priserne på iPhone 6 og den nye 6S

Den nye iPhone 6S 64GB forventes af koste i omegnen af 6.300 kroner hvis du køber den med abonnement ved teleselskaberne og 6.700 kroner hvis du køber den uden abonnementApple.dk.

Til sammenligning vil prisen på iPhone 6 64GB koste henholdsvis 5.500 kroner med abonnement og 5.900 uden abonnement på Apple.dk – Prisforskellen mellem den nye iPhone 6S og den nuværende iPhone 6 vil således blive ca. 800 kroner.

Se også:

 

iPhone 6 og iPhone 6S (64 GB) er betydelig dyrere end prisen på telefoner, der er mindst lige så gode på kvalitet og funktionalitet – Nedenfor har vi listet gode og billigere alternativer.

 

Sony Xperia Z3

En vandtæt og anmelderrost Android mobil, som målt på tekniske og funktionelle kvaliteter er blandt de absolut bedste smartphones på markedet lige nu. Sony Xperia Z3 glimrer især ved, at være blandt de bedste på; brugervenlighed, batterilevetid, kamera, design og hastighed – Sony Xperia Z3 er ca. 2.500 kroner billigere end iPhone 6S 

Bedste pris på Sony Xperia Z

 

Samsung Galaxy S6 Edge

Af mange eksperter udråbt som den aller bedste mobil på markedet. Den buede skærmkant gør også sit til, at Galaxy S6 Edge fremstår i et unikt og lækkert design. Det er en Android mobil som scorer rigtig højt på de fleste kvalitetsparametre. Fremhæves kan dog de næsten enestående kvaliteter på; kamera, skærm, design og data-hastighed – Samsung Galaxy S6 Edge er lidt dyrere end iPhone 6, men på mange områder også meget bedre

Bedste pris på Samsung Galaxy S6 Edge

 

Huawei P8

Hvis man vil have mest kvalitet for pengene er det ikke til at komme udenom Huawei P8. En Android mobil, som scorer højt på de fleste kvalitetsparametre. Huawei P8 udmærker sig især ved; høj data-hastighed, hurtig brugerflade og et godt kamera – Huawei P8 er ca. 4.400 kroner billigere end iPhone 6S og ca. 3.600 kroner billigere end iPhone 6

Bedste pris på Huawei P8

 

Tre andre gode alternativer til de nyeste iPhones

iPhone 5S: Hvorfor ikke se nærmere på iPhone 5S næste gang du overvejer en ny iPhone. 5Séren er stadig en herlig sag og for dem, som foretrækker lidt mindre æBler i hånden, så er iPhone 5S et rigtig godt og billigere alternativ til både 6éren og 6Séren – Bedste mindstepris på iPhone 5S forventes at havne på 4.200 kroner når iPhone 6S kommer til Danmark.
Sammenlign aktuelle priser på iPhone 5S
Se anmeldelse af iPhone 5S

LG G4: Et rigtig godt alternativ er også Android mobilen, LG G4, som især glimrer ved at være super god på; spil, kamera og skærm – Bedste mindstepris er 4.900 kroner hvilket er ca. 600 billigere end iPhone 6 og 1.400 kroner billigere end iPhone 6S.  
Sammenlign aktuelle priser på LG G4
Se anmeldelse af LG G4

Samsung Galaxy S5: Den har nogen år på bagen, men med div. opdateringer og en meget konkurrencedygtig pris finder vi stadig Galaxy S5 blandt de bedste smartphones på markedet - Bedste mindstepris er 3.200 kroner hvilket er ca. 3.000 kroner billigere end iPhone 6S.
Sammenlign aktuelle priser på Samsung Galaxy S5
Se anmeldelse af Galaxy S5

 

iPhones er de lækre æBler, men der er også mange andre og gode frugter at vælge mellem. Vi har listet seks forskellige mobiltelefoner, som er gode alternativer til de nyeste iPhones. Hvilken mobil, der er bedst for dig er selvfølgelig et individuelt spørgsmål om behov og prisen du vil betale for, at dække behovet.