Ash Grey er ny rå farve til OnePlus Nord – se alternativer

OnePlus Nord kommer i ny rå farve, nemlig den atypiske Ash Grey. Farven giver den et noget anderledes udtryk. Se spændende alternativer.

Ash Grey er ny rå farve til OnePlus Nord – se alternativer

OnePlus Nord har været til salg i Danmark i nogle uger nu og har vist sig at være en meget populær telefon. Ind til nu har man kunnet få den i to farver, men nu kommer den i en ny farve, nemlig Ash Grey – askegrå på godt dansk.

Og det er et spændende farvevalg og navn på en farve til en mobil. Normalt vælger mobilproducenterne nogle heftige pangagtige farver og farverige navne, når de kommer med nye farver. Ash Grey er befriende anderledes.

Se også: Test af OnePlus Nord

OnePlus Nord i Ash Grey – råt look

På billedet ligner det faktisk en flot farve. OnePlus forklarer, at vejen fra idé til færdigt design af Nord var lang og snoet med masser af skitser, materialetest og prototyper og eksperimenterede også med en række forskellige farver og finish, før de slog sig fast på Gray Onyx og Blue Marble. Det blev de to primære farver, OnePlus Nord kom i, da den landede i butikkerne i begyndelsen af August.

Farven Gray Ash giver telefonen et noget anderledes look and feel – der er faktisk noget råt og industrielt over farven, som OnePlus selv bemærker. Farverne Gray Onyx og Blue Marble er lidt mere henvendt til det unge segment, mens telefonen i Grey Ash rammer et mere modent publikum.

Med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads er denne specialudgave nu tilgængelig i Danmark til 3.899 kroner.

Se også: Find billig OnePlus Nord

Andre telefoner med flotte farver

OnePlus er ikke ene om at fokusere på spændende farver til deres telefoner. Det er naturligvis også noget, andre mobilproducenter har for øje. Herunder kan du nogle af de flotteste alternativer, når det gælder farver.

iPhone 11 productRED
Heftig, men alligevel flot postkasserød farve.

Sammenlign priser på iPhone 11 productRED

Huawei P30 Pro

Amber Sunrise. Flot glødende rød farve.

Sammenlign priser på Huawei P30 Pro

Motorola One Zoom

motorola one zoom test pris

Har lige som Nord med Ash Grey også et råt, metallisk look, men kommer også i flere opsigtsvækkende farver

 

Sammenlign priser på Motorola One Zoom

Se også: Sammenlign priser på smartphones