Apple Watch på tilbud – se de laveste priser

Vil du gerne have et Apple Watch er der lige nu gode rabatter på dem. Her tager vi et kig på aktuelle bedste tilbud og laveste priser på Apple Watch.

Apple Watch på tilbud – se de laveste priser

Ønsker du dig et smartwatch fra Apple, er der lige nu flere gode tilbud at finde. Her kan du se de laveste priser på Apple Watch SE og Apple Watch Series 7.

Apple Watch er en genial gadget til dit håndled. Apple Watch kan mange ting, ud over selvfølgelig at vise dig hvad klokken er. Går du dertil op i træning og sundhed er et Apple Watch er et godt valg. De smarte ure har indbygget GPS og sensorer, der kan guide i din træning, hjælpe dig til bedre søvn og meget mere.

Derudover bliver det lettere med et Apple Watch at slippe mobiltelefonen. Uret giver dig nemlig de vigtigste notifikationer, som du kan besvare – og du kan foretage telefonopkald direkte fra uret. Der er mange flere funktioner i Apple Watch, som gør det til en af de fedeste gadgets på markedet. Herunder kan du se de bedste tilbud på Apple Watch på to modeller.

Laveste priser på Apple Watch SE og Series 7

Apple Watch SE

Apple Watch SE blev lanceret med en vejledende pris fra 2.599 kroner, men er nu faldet mere end 600 kroner i pris. Se den laveste aktuelle pris på Apple Watch SE 2020 herunder.

Se laveste pris på Apple Watch SE i 40mm

Se laveste pris på Apple Watch SE i 40mm

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 er Apples premium smartwatch fra 2021. Det kom på markedet med en vejledende pris fra 3.500 kroner, men nu er op til 1.500 kroner billigere. Se den laveste aktuelle pris på Apple Watch Series 7 herunder.

Se laveste pris på Apple Watch Series 7 i 41mm

Se laveste pris på Apple Watch Series 7 i 45mm

Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Hvilket Apple Watch er det helt rigtige for dig? Der er flere modeller at vælge mellem og det kan være svært for mange. Læs med, når vi giver et overblik over de bedste og dårligste Apple Watch-modeller.

Se også: Test af smartwatches