Apple er begyndt på udviklingen af en foldbar iPhone

Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone, sådan lyder det fra person, der er tæt på Apples planer.

Apple er begyndt på udviklingen af en foldbar iPhone

Der har været rygter om, at Apple kan være parat til at følge i konkurrenter som Samsungs fodspor og på sigt komme med en foldbar telefon. Nu fortæller Bloomberg, at også deres kilder taler om Apples planer, og at Apple efter sigende er i opstartsfasen af udviklingen af en sådan enhed.

Foldbar telefon fra Apple

Der er dog ingen grund til at begynde at spare sammen endnu, for en foldbar iPhone kommer absolut ikke lige med det samme. Mark Gurman fra Bloomberg mener, at Apple indtil videre har en skærm men ikke mere end det. Med andre ord betyder det, at der ikke engang findes et chassis til telefonen, og at den dermed heller ikke er i nærheden af at være på prototypestadiet.

Vi har tidligere hørt, at Apple har testet en foldbar iPhone, og at den efter sigende har bestået en holdbarhedstest. Det giver mening, at Apple vil sikre sig, at skærmen fungerer som tænkt og er solid nok til at klare mosten, inden de går videre til næste del af udviklingsprocessen. Samsung havde trods alt problemer med de første version af Galaxy Fold, men har siden ændret på de dele, der gav problemer. Den slags har formentlig fået Apple til at ville gå med livrem og seler.

Se også: Priser på foldbare telefoner

Lang vej endnu – hvis den overhovedet kommer

Med det sagt fortæller Gurman, at en foldbar iPhone ikke er sat i sten. Apple kan stadig skifte mening og skrotte projektet. Det stemmer sikkert, at de er i gang med et projekt om foldbare telefoner, men selskaber som Apple har formodentlig mange forskellige projekter i gang, der absolut ikke alle sammen ender med produkter på markedet.

Se også: Find priser på iPhone