Anmeldelse af iPhone 6S – hvor god kan den være?

Den nye iPhone 6s nærmer sig en lancering, men hvor god er iPhone 6s egentlig spået til at blive og er den værd at vente på?

Anmeldelse af iPhone 6S – hvor god kan den være?

Vi nærmer os den 9. september og hvorfor er det en vigtig dato, spørger du? Det er det selvfølgelig, fordi Apple rygtes at komme med deres nye iPhone 6s denne dag. Men hvordan bliver test af iPhone 6s? Vi lægger hovedet på bloggen her fire uger før lanceringen med anmeldelse af iPhone 6s baseret på mest valide rygter.

September er typisk en stor måned for Apple, da det er her, de lancerer ny iPhone – denne gang bliver det iPhone 6s. Den kommer til at sælge i mængder, som alle konkurrenterne vil misunde, men hvor god vil iPhone 6s være i test? Vi har samlet op på alle rygterne om iPhone 6s, luget ud i de dummeste og mest usandsynlige og kommer her med vores bud på, hvordan test og anmeldelse af iPhone 6s vil arte sig.

Se også: Den billigste iPhone 6

Anmeldelse af iPhone 6s – minimalt bedre end iPhone 6

Når Apple kommer med en S-udgave af den nyeste iPhone-model, så har der typisk været tale om små skridt frem for iPhone. Sådan ser det også ud til at blive denne gang.

iPhone 6s får formentlig en opgradering på 4G-teknologien, så en får hurtigere 4G og mobilt internet. I dag har iPhone 6 4G med teoretisk hastighed på 150 Mbit/s og iPhone 6s får enten 4G med 300 Mbit/s eller 450 Mbit/s. Konkurrenten Samsung har netop introduceret 4G med 450 Mbit/s i deres nye Galaxy Es Edge+.

Se også: Spar penge på iPhone 6 – se hvordan

Bedre kamera og længere batteritid

Kameraet bliver også typisk forbedret fra iPhone til iPhone. iPhone 6s vil helt sikkert få bedre blænde og tage mere lys ind – det er specielt godt under lyssvage forhold. Jeg tror, Apple holder sig til de 8 megapixel med iPhone 6s og venter med at opgradere til 13 megapixel til iPhone 7. Der er kun sket få forbedringer på kamerafronten på de seneste iPhones, og en endelig anmeldelse af iPhone 6s vil formentlig konkludere det samme.

Batterilevetiden i iPhone har aldrig været sindsoprivende god, men med den nye A9-processor kan vi forvente lidt bedre batteritid, da den kræver mindre power til at drive telefonen.

Se også: De bedste alternativer til iPhone 6 er også langt billigere

1 eller 2 GB RAM

Rygter om iPhone 6s har kredset meget om 2 GB RAM i stedet for de nuværende 1 GB RAM i iPhone 6, men nyt skærmbillede fra benchmark test viser, at iPhone 6s ser ud til at beholde kun 1 GB RAM. Vi skal derfor ikke forvente, at den bliver hurtigere i brug.

Her under kan du se mit bud på en karaktergivning ved anmeldelse af iPhone 6s. Jeg vil blive meget forbløffet, hvis der sker et større spring spec- og brugermæssigt med iPhone 6s og derfor vil iPhone 6s i test kun vise sig at være marginalt bedre end forgængeren – er mit bud.

Se også: iPhone 6 med musik  – se bedste tilbud

anmeldelse af iphone 6s

Anmeldelse af iPhone 6s

Her under kan du se, hvilken score vi forventer at give ved anmeldelse af iPhone 6s.

Design & materiale: 8/10.
Brugervenlighed: 9/10.
Batterilevetid: 8/10.
Skærm: 8/10.
Kamera: 9/10.
Hastighed i brugerflade: 9/10.
Datahastighed: 9/10.
Spiloplevelse: 8/10.
Musikkvalitet: 8/10.
Samtalekvalitet: 7/10.

iPhone 6s vil stadig være en rigtig god mobil, men vil, som tilfældet er det i dag også, stå dårligere karaktermæssigt end langt de fleste topmodeller fra konkurrenterne. Samtidig vil den også være langt dyrere og vil kvalitetsmæssigt formentlig give mindst kvalitet for pengene blandt topmodellerne.

Ny Tjeneste: Få det bedste tilbud på mobilabonnement, telefoner, bredbånd og Tv-pakker til hele familien