Android 11 lanceret – hvilke telefoner er først klar?

Android 11 lanceret med nye funktioner og muligheder - vi gennemår de vigtigste og taler også om, hvilke telefoner der først Android 11.

Android 11 lanceret – hvilke telefoner er først klar?
Android 11 er nyeste version af verdens mest populære styresystem til mobiltelefoner og er netop blevet lanceret med en række nye funktioner og muligheder. Vi kigger på en række af de bedste nye funktioner og diskuterer, om opdateringen er interessant eller kedelig.

Vi taler også om udrulning og tilgængelighed. Hvornår er Android 11 klar til at rulle ud til telefoner i en færdig version? Og hvilke telefoner får den nye opdatering som de første?

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Abonnér på Teknofil: Viden, debat, konkurrencer!

Spil til hele familien – på mobil og tablet

Mange danske familier skal holde ferie i Danmark i år på grund af COVID-19 situationen herhjemme og i resten af verden. Det betyder formentlig mindre tid på stranden og turistattraktioner og mere stille og rolig væren-sammen i sommerhuset, campingvognen og så videre. Tiden skal dog gå med et eller andet og her kan mobilen eller tabeltten være en god hjælp.

Der findes nemlig uhyre mange spil til telefoner og tablets, som hele familien kan være sammen om. Det er bare med at gå på jagt i Play Store og App Store efter spil.

Se også: De bedste telefoner til gaming

Værdi på 2.000 milliarder dollars

Inden coronavirusset for alvor lagde verden ned, var et par af de store tech-seslaber på den sjove side af 1.000 milliarder dollars i værdi. Nedlukningen af det meste af verden fjernede dog nærmest fra dag til dag en tredjedel af selskabernes værdi – blodbadet var en realitet.

Men i takt med, at flere og flere lande har fået styr på virusset, er selskabernes værdi fløjet til vejrs med raketfart. I dag har Apple og Microsoft en værdi på 1.500 milliarder dollars og nærmer sig de 2.000 milliarder dollars i værdi. Vi kigger på, hvad der ligger til grund for dette og hvad det kan betyde for mobilkonkurrencen i fremtiden.

Se også: Find de bedste telefoner

PlayStation 5, Galaxy Book, netværk + mere

I kortnyt ser vi nærmere på den nye PlayStation 5, vi tager en gennemgang Samsungs nye laptops fra Galaxy Book-serien samt danskernes lyst til at købe elbiler.

Endelig slutter vi af med spørgsmål fra seerne. For eksempel vil en seer gerne vide, om Hallo.dk har lige så godt mobilnetværk som andre teleselskaber på TDC’s netværk.

 

Tidsangivelser:

  • Kortnyt: 2:30
  • Android 11: 8:26
  • Vildt 2020 for de store tech-selskaber: 16:00
  • Spil til mobiler for hele familien: 22:13
  • Seerspørgsmål: 25:54

Se aktuelle Fokus-videoer på Teknofil