Anbefaling af billigste mobilabonnement

Mobilabonnementer til de laveste priser har for lidt tale og data - her anbefaler vi de billigste abonnementer med nok indhold til dit mobilforbrug.

Anbefaling af billigste mobilabonnement

Det er muligt at få mobilabonnementer til en månedspris svarende til prisen på en café latte i indre by. Problemet er bare, at man skal have et meget specielt mobilforbrug, hvis det skal give mening at købe et af de allerbilligste abonnementer. De har nemlig så lidt indhold, at du ikke kan bruge mobilen særlig meget på nettet, inden du løber tør for data.

Til tale kan der faktisk være nok for de fleste, da mange i dag alligevel kommunikerer via chat- og videotjenester, der kører over nettet. Og altså bruger data.

2-3 timers tale kan være nok for de fleste, men da det gennemsnitlige dataforbrug for en dansk mobilbruger forlængst har rundet 10 GB data om måneden, så er de fleste af de billigste abonnementer dømt ude. I hvert fald for de fleste.

Lav pris, masser af tale og data

Herunder lister vi fem af de mobilabonnementer, som både er meget billige og som har nok tale og især data til brug hver måned.

#1 Oister
2 timers tale og 8 GB data til 49 kroner om måneden
Netværk: 3

Se aktuelle pris hos Oister

#2 Greentel
To timer tale og 20 GB data til 79 kroner om måneden
Netværk: Telia / Telenor

Se aktuelle pris hos Greentel

#3 Oister
Fri tale og 30 GB data til 79 kroner om måneden
Netværk: 3

Se aktuelle pris hos Oister

#4 CBB Mobil
20 timers tale og 20 GB data til 89 kroner om måneden
Netværk: Telenor / Telia

Se aktuelle pris hos CBB Mobil

#5 dukaTale
Fri tale og 15 GB data til 99 kroner om måneden
Netværk: Telia / Telenor

Se aktuelle pris hos dukaTale

Tjek mobildækning

Selvom det altid er dejligt at finde et billigt abonnement med al det indhold, man har brug for, så er mobildækningen stadig afgørende for, hvilket abonnement du skal vælge.

Du kan se ved hvert abonnement, hvilket netværk det pågældende teleselskab benytter. Her på telepristjek.dk vi et dækningskort baseret på bedømmelse fra de danske mobilbrugere. Over 5 000 danskere har bedømt mobildækningen hos deres teleselskab og du kan se helt ned på postnummerniveau, hvordan mobildækningen er der, hvor du bor.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer