Alcatel er tilbage hos Danmarks største teleselskab

Alcatel er nu kommet tilbage på hylderne hos de danske teleselskaber - i hvert fald hos Yousee. Dermed er en af de gamle kendinge for alvor tilbage på mobilscenen i Danmark.

Alcatel er tilbage hos Danmarks største teleselskab

Mange danskere har haft en Alcatel-mobil som deres første mobiltelefon – den gang det vildeste man kunne med en mobil var at sende sms’er og spille Snake.

Alcatel forsvandt dog i takt med at mobiltelefonerne udviklede sig og helt galt gik det for Alcatel, da iPhone og de første Android-mobiler kom på banen. Siden har Alcatel levet et lidt omtumlet liv med ejerskifte og forskellige forsøg på at finde fodfæste.

I nogle lande har Alcatel klaret sig helt udmærket, men først inden for de sidste par år er Alcatel begyndt at røre på sig igen i Danmark.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Alcatel inde i varmen hos Yousee

Hidtil har man kunne købe deres telefoner hos for eksempel Elgiganten, men nu begynder der tilsyneladende at ske interessante ting for Alcatel.

For nylig kom Alcatel Go Play nemlig ind i sortiment hos Yousee, som den første smartphone med Alcatel-logoet på. Alcatel har gennem noget tid haft en såkaldt dum telefon i sortiment hos 3, nemlig Alcatel 2045 –  en mobil som ikke kan det store.

Det er et vigtigt skridt for Alcatel, at de nu har fået foden inden for hos et stort teleselskab i Danmark, da det betyder meget for synliggørelsen over for køberne. Det bliver spændende at følge salget af Go Play i Danmark og om den kan bruges som løftestang til at få flere og bedre Alcatel-telefoner ud til de danske teleselskaber.

Se tilbuddet på Alcatel Go Play

Alcatel Go Play – de vigtigste specifikationer

Alcatel Go Play er ikke verdens bedste mobiltelefon, men til prisen er den bestemt okay.

Go Play har skærm på 5 tommer i HD-kvalitet. Den har kamera på 8 megapixel og kan optage video i fuld HD-kvalitet. Batteriet er helt fint for en mobil som denne – 2.500 mAh er Go Plays batteri på. Den interne hukommelse er på 8 megapixel med plads til microSD kort op til 32 GB.

En FM-radio er også med og så er der tale om en 4G-mobil. Endelig skal det nævnes, at den er støv- og vandtæt.

Den kører den noget svage Snapdragon 410 processor og har 1 GB RAM – der skal du ikke forvente en mobil med super hurtig brugerflade eller en mobil du lige spiller Modern Combat eller Fifa på.

Se også: Sammenlign mobiltelefoner og find den der er bedst for dig

 

Pris for Alcatel Go Play

Alcatel Go Play sælges med abonnement hos Yousee for cirka 2.600 kroner. Det lyder måske ikke billigt, men købsprisen for selve telefonen står til cirka 1.600 kroner. Resten af beløbet kommer fra det abonnement, der følger med.

Se tilbuddet her.