AirPods Pro på tilbud – se billigste pris

Der er lige nu over 700 kroner at spare på Apples AirPods Pro, som er faldet meget i pris. Se de bedste tilbud på AirPods Pro her.

AirPods Pro på tilbud – se billigste pris

Har du en iPhone og vil du gerne have god og praktisk lyd i ørerne, så er det svært ikke at anbefale Apple AirPods Pro. Siden de først kom på markedet er de faldet over 700 kroner i pris. Her er kan se de bedste tilbud og priser på Apple AirPods Pro.

Nu er AirPods Pro et bedre køb

Apple lancerede AirPods Pro med en vejledende pris på hele 2.199 kroner, hvilket for de fleste er lidt for meget for et par in-ear hovedtelefoner – til trods for deres gode kvalitet. Men nu er AirPods Pro nede i en lidt mere spiselig pris, som er meget tæt på 1.400 kroner. Og til den pris er AirPods Pro altså et rigtig godt køb, som fungerer godt i sammenspil med Apples produkter.

I AirPods Pro får man god lyd, virkelig god aktiv støjreduktion, behagelig pasform og et praktisk opladningsetui med trådløs opladning indbygget. AirPods Pro bliver ofte sat i kategori med nogle af de bedste in-ear hovedtelefoner på markedet. Herunder finder du de bedste tilbud og priser på AirPods Pro.

Se også: Priser på hovedtelefoner

De bedste priser på Apple AirPods Pro

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.502,-
1.502,-
Euronics
Mindstepris
1.548,-
1.548,-
Befro
Mindstepris
1.549,-
1.549,-

Apple AirPods Pro udbydes af 26 udbydere. Du kan spare op til 697,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 26 webshops »

Se også: Test af hovedtelefoner