apple airpods bedste pris

Ægte trådløse headset: Guide til de bedste + priser

Ægte trådløse headset – på engelsk true wireless headset – er praktiske at have med på tur, da de intet fylder og samtidig kan man let lade dem op på farten med holder med indbygget batteri og få mange timers musikafspilning på farten. Guide med priser på de bedste ægte trådløse headset.

Se også: Sammenlign priser på true wireless headset 

Ægte trådløse headset – guide til de bedste + bedst pris

#1 Samsung Icon X
Kommentar: Rigtig godt lyd og pasform – sidder behageligt og sikkert i ørene og er vandtætte. Batteritid på 5 timer og opladerholder giver 3 opladninger.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Samsung Icon X

 

#2 BeoPlay E8
Kommentar: BeoPlay E8 har super lyd, flot design, er rare at bruge i lang tid og har batteritid på 4 timer. Opladeræske følger med og giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.300 kroner.

Se aktuelle priser på BeoPlay E8

 

#3 Apple AirPods
Kommentar: Meget brugervenligt true wireless headset (med iPhone eller iPad) og genkendeligt design. Lydkvaliteten er middel, men batteritiden er god med 5 timer. Batteriholder giver 4 opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.200 kroner

Se aktuelle priser på Apple AirPods

 

#4 Sony WF1000X
Kommentar: Godt design og god lyd. Sidder godt i ørerne over længere tid. Batteritid på 3 timer – medfølgende batterieuti giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.500 kroner.

Se aktuelle priser på Sony WF1000X

 

#5 Jabra Elite Sport
Kommentar: Fint design og de er rare at bruge over længere tid. Har flere fitnessfunktioner som at måle hjertefrekvens og træning generelt. Er vandtæt. Batteritid på 4,5 timer og batterietui giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.000 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Elite Sport

 

Guide med priser på de bedste ægte trådløse headset, november 2018

Guiden med priser på nogle af de bedste ægte trådløse headset er fra november 2018. Rangeringen er baseret på test af headsettene foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. Headsettene på listen kommer fra B&O, Jabra, Sony, Apple og Samsung.

Det dyreste true wireless headset i guiden koster 2.300 kroner, mens det billigste koster 1.200 kroner. Der er cirka 900 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste true wireless headset i guiden.

Prissammenligninger på trådløse headset