Abonnement med fri data til 129 kroner indtil du selv siger stop

Sommerens bedste tilbud på et mobilabonnement med fri data lyder lige nu på 129 kroner om måneden. Se tilbuddet fra Call Me her.

Abonnement med fri data til 129 kroner indtil du selv siger stop

Hvis du kan finde en, der gerne vil have fri tale og fri data i sit mobilabonnement til en meget skarp pris, så er det Call Me, i nu skal rette blikket mod. Call Me tilbyder lige nu et abonnement med fri tale og fri data til kun 129 kroner om måneden, hvis man opretter to abonnementer under samme kundenummer.

Hvert abonnement får naturligvis sig eget mobilnummer og fri data, dog med fair use grænse på 1.000 GB om måneden. Man deles altså ikke om de 1.000 GB data – dem får man helt for sig selv.

Call me kalder abonnementet for Dig&Mig Deal. Hvis det ene abonnement ændres eller opsiges, vil prisen automatisk stige til 199 kroner om måneden efter 30 dage.

Læs mere om tilbuddet hos Call me her

Brug det ene abonnement til mobilt bredbånd

Hvis du ikke lige kan finde en, der gerne vil være med i denne Dig&Mig deal, kan du vælge at bruge det ene abonnement som mobilt internet til hjemmet eller sommerhuset. Det er en billig måde at få internet på – du skal bare have en router med plads til simkort.

Udover fri tale og fri data i hvert abonnement, får man også fri tale og 25 GB data til brug i EU-lande samt Schweiz, Færøerne og Storbritannien. Fri tale og fri sms/mms til mobil- og fastnetnumre i Norden og Baltikum samt til lokale numre, når du befinder dig i øvrige EU-lande er også inkluderet i aftalen. Det gælder dog ikke, hvis man ringer fra Danmark.

5G er inkluderet i tilbuddet og har man lyst til lidt billigere musikstreaming end normalt, tilbyder Call me også, at man via dem kan oprette et premium-abonnement hos Spotify til 79 kroner om måneden. Normalprisen er 99 kroner.

Endelig er også streamingtjenesten Cmore inkluderet i hele 2023

Se også: Billigt mobilt bredbånd

Mange penge at spare

Den nidkære læser vil måske mene, at man kan få fri data billigere andre steder. Man kan faktisk få et abonnement med fri data til 89 kroner om måneden, men kun de første tre måneder. Herefter er prisen så 179 kroner om måneden. Det er Oister, der kører med det tilbud for tiden. Andre teleselskaber kører også med lignende tilbud på mobilabonnementer med fri data, men efter tilbudsperioden er prisen så 199 kroner om måneden.

Ser man på den samlede prisforskel på Call mes tilbud og det bedste alternativ, så vil man over 12 måneder spare 300 kroner. Herefter vil man spare 600 kroner over en 12 måneders periode.

Se også: Find priser på alle mobilabonnementer