Vandtæt og billig mobil – her er mobilen du skal købe

Er du ude efter en vandtæt mobil, der samtidig ikke må være for dyr, så har vi fundet mobilen til dig.

Vandtæt og billig mobil – her er mobilen du skal købe

Vandtæt mobil, der er billig – det er svært at finde den kombination, med mindre man køber et voldsomt cover til sin mobil. Det er stadig langt fra normalt, at mobiler i dag er vandtætte og hvis de er det, så er der ofte tale om ret dyre mobil.

Sony er en producent, der længe har lavet vandtætte mobiler og det i flere forskellige prislejer – faktisk var Sony først af de etablerede producenter til at satse på vandtætte mobiler og de har mere eller mindre gjort det til standard i deres mobiltelefoner.

Sony Xperia M2 er nok den vandtætte mobil, man skal gå efter lige nu, hvis man er ude efter en, der samtidig er billig.

Smid bare vand på den eller tab i vandet

Xperia M2 har IP-klassificeringen 65/68 og det betyder, at denne mobiltelefon er støvtæt, kan tåle at blive skyllet i vand, og blive sænket ned i vand på en dybde af 1,5 meter i 30 minutter.

Det betyder, at man sagtens kan tabe en i en vandpyt eller ungerne kan vælte et glas vand ud over den uden at den går i stykker af den grund – for det er jo en vandtæt mobil.

sony xperia m2 vandtæt mobil

God til Endomondo i al slags vejr

I disse grå og regnfyldte tider er det også rart at vide, at man trygt kan tage den med på løbeturen og tracke ens udfoldelser via for eksempel Endomondo, selvom det regner. Eller, hvis man er så ihærdig, sveden pisker af kroppen.

Udover at Xperia M2 er en vandtæt mobil, så har den også andre gode sager som 4G og skærm på 4,5 tommer. Den har 8 GB intern hukommelse, der kan udvides med hukommelseskort og FM-radio.

En sidste ting, der skal fremhæves ved denne vandtætte mobil er, at den også understøtter ANT+. Det er en teknik, som bruges af meget fitness-udstyr, når det skal kobles op til for eksempel en mobil. En vandtæt mobil, der understøtter ANT+ er en kombination, der giver meget mening.

Pris for vandtæt mobil

Xperia M2 er som nævnt en forholdsvis billig mobiltelefon. Købsprisen kan man finde ned til 1.200 kroner sammen med et mobilabonnement med 8 timers tale og 8 GB data og fri sms/mms. Sådan et indhold i en mobilpakke vil dække de flestes danskeres mobilforbrug.

Du kan se altid opdaterede priser for Sony Xperia M2 i stor prisguide.