Bedste trådløse høretelefoner til sport og træning

Der skal god lyd til - også når man træner. Her er de bedste trådløse in-ear høretelefoner, der er bygget til at holde til sport og træning.

Bedste trådløse høretelefoner til sport og træning

Man skal ikke gå ned på den gode lyd – heller ikke når man løber, cykler, styrketræner eller dyrker anden sport. Men det er klart, at sport og træning stiller krav til holdbarheden på høretelefonerne. Heldigvis er nogle modeller forberedt til netop dette. Her får du de bedste trådløse in-ear høretelefoner til sport og træning.

Holdbare, støv- og vandtætte høretelefoner

Skal man bruge et par høretelefoner til træning – og skal de kunne holde til det i længden – skal de være både holdbare og beskyttet mod vand, sved, støv, slag og mere. Et par helt almindelige høretelefoner vil sandsynligvis kunne bruges, men de vil ikke holde til det længe – alt efter hvilken sport det drejer sig om og hvor hårdt der trænes.

Derfor anbefaler vi, at man køber høretelefoner, der er forberedt til sport og træning. Herunder finder du et udvalg af de bedste hovedtelefoner til træning.

Se også: Test af trådløse høretelefoner

De bedste in-ear høretelefoner til træning

Jabra Elite 7 Active

Jabra Elite 7 Active har god komfort og et “godt greb i øret”, hvilket er vigtigt til for eksempel løbetræning. De er IP57-klassificerede og kan tåle både vand og sved. De har samtidig Jabras typisk gode lydkvalitet. Der er op til 28 timers batteritid med etuiet.

Se aktuelle pris på Jabra Elite 7 Active

JBL Reflect Flow Pro

JBL Reflect Flow Pro sidder virkelig godt fast og har alt hvad der skal til, for at være et af de bedste trådløse in-ear høretelefoner til træning. De har en lille finne på ørespidserne, der sørger for de bliver siddende. De har IP68-certificering og op til 30 timers batteritid med etuiet.

Se aktuelle pris på JBL Reflect Flow Pro

Jaybird Vista 2

Jaybirds Vista 2 er bygget til sport. De kommer med en IP68-certificering mod sved, vand og støv samt ekstra stor holdbarhed. De har op til 24 timers batteritid med det medfølgende opladeetui, god komfort og lyd.

Se aktuelle pris på Jaybird Vista 2

Bose Sport Earbuds

Bose Sport Earbuds er designet til at modstå fugt fra sved og vejr og er IPX4-klassificeret. Bose Sport Earbuds sidder godt fast i øret og har en virkelig god lydkvalitet, men er heller ikke det billigste.

Se aktuelle pris på Bose Sport Earbuds

Jabra Elite Active 75t

I Jabra Elite Active 75t hænger pris og kvalitet virkelig godt sammen. Her får man et par velspillende bluetooth in-ear høretelefoner, der er bygget til træning. De har en IP57-certificering samt en 2 års garanti mod vand, sved og støv. Elite Active 75t sidder meget behageligt i øret.

Se aktuelle pris på Jabra Elite Active 75t