Samsung S22: Find de bedste priser og største besparelser

Samsung Galaxy S22 serien kan snart købes i Danmark – se priser og de teleselskaber, der sælger alle tre modeller med store mobilrabatter.

Samsung S22: Find de bedste priser og største besparelser

Årets første virkelig store mobillancering i Danmark kommer Samsung til at stå for, når de kommer med Galaxy S22 serien. Udover den almindelige standardmodel kommer der også en lidt større Plus-model og en endnu større Ultra-model. Det vil alle tre være fremragende telefoner til forskellige målgrupper og det til priser, der også rammer bredt.

Køb med store mobilrabatter

Samsungs S-serie er selskabets premium-serie og når vi taler pris, så ligger de tre modeller også i premium-segmentet. Til gengæld får man så også rigtig meget mobil for pengene samt telefoner, der kan bruges i mange år.

Hvilke priser taler vi så om, når vi taler om Samsung S22 modellerne?

Standardmodellen starter fra 6.599 kroner, S22+ fra 8.199 kroner og S22 Ultra fra 9.799 kroner. Det er de vejledende priser fra Samsung selv. I praksis kommer vi dog til at se nogle andre priser på alle tre S22-modeller. I hvert fald når de bliver solgt hos teleselskaberne.

Teleselskaberne giver nemlig høje mobilrabatter på de mest populære telefoner for at lokke kunderne til. Det er ikke unormalt med 2-3.000 kroner i mobilrabat på en mobil som en af dem fra S22-serien, hvis man køber den hos teleselskaberne.

Se også: Rygter om Samsung Galaxy S22

Hvilke teleselskaber sælger Samsung Galaxy S22?

Da Samsung er blandt de mest populære mobilproducenter i Danmark og S22-serien med garanti bliver meget efterspurgt blandt de danske mobilkøbere, så kan vi forvente at telefonerne bliver solgt hos alle de teleselskaber, der sælger telefoner.

Det betyder, at du vil kunne købe Samsungs nye telefoner hos for eksempel CBB, YouSee, Telia, Telenor, 3 og Telmore.

Som nævnt kan der være flere tusind kroner at spare ved at købe ny mobiltelefon hos et teleselskab. Det vigtigste, du bør tænke over inden du køber telefon, er om det pågældende teleselskab leverer god mobildækning i det område, hvor du skal bruge mobilen mest. Du kan spare nok så mange penge, men uden ordentlig dækning er der ikke meget ved den besparelse.

Du kan sammenligne mobildækning blandt de danske teleselskaber på dækningskortet her på telepristjek.dk.

 

Sponseret budskab
Forudbestil Samsung Galaxy S22 (priser fra 5.599,-) hos CBB
Du får 1.000,- for din gamle mobil + Headset til en værdi af 1.699,- med på købet

Se tilbuddene hos CBB

 

Se også: Sammenlign priser på telefoner