3Deling: Den mest fleksible abonnementsløsning til hele familien

3Deling til datadeling er en smart, fleksibel og økonomisk måde for familien til at få mest ud af deres mobilabonnementer. Se, hvordan det fungerer.

3Deling: Den mest fleksible abonnementsløsning til hele familien

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med 3). Det kan være rigtig svært og besværligt at finde de rigtige mobilabonnementer til alle i familien. Alle har vidt forskellige behov, der ændrer sig løbende med årene.

Nogle familiemedlemmer bruger for eksempel aldrig al deres data, mens andre hurtigt løber tør. Her er det så, at en løsning til datadeling på mobilen som 3Deling, som teleselskabet 3 tilbyder, kan være både smart, tidsbesparende og billig i længden.

Med 3Deling kan familier deles om den samme datapulje, så de undgår, at det kun er far, der kan komme på nettet i slutningen af måneden, mens teenagerne må jagte wi-fi.

Sådan fungerer 3Deling

Hvis bare én i familien for eksempel har et abonnement med 500 GB data, og den mængde data passer til familiens samlede behov, kan de øvrige familiemedlemmer dermed nøjes med abonnementer med mindre data eller måske endda rene taleabonnementer. Så bruger de i stedet af den fælles datapulje.

På den måde sparer familien penge og får samtidig en abonnementsløsning, der passer præcis til deres behov.

3Deling fungerer på den måde, at en i familien har hovedabonnementet med data. Herefter kan man så tilføje andre abonnementer fra 60 kroner om måneden pr. abonnement. Alle har tale og sms/mms – og naturligvis eget telefonnummer – og deler så den fælles datapulje. Det er også værd at understrege, at alle tilknyttede abonnementer får glæde af de fordele, der er i hovedabonnementet. For eksempel 3LikeHome, så alle familiemedlemmer kan bruge data i 66 3LikeHome-lande.

Det er også muligt at købe telefoner, tilbehør og andet udstyr på afbetaling over 40 måneder. 3 tilbyder også rabat på en række tjenester som TV 2 PLAY, Lunar, Deezer, Discovery+, Saxo, Barry m.fl. og her kan alle i familien også tappe ind på samme tjeneste.

Eksempler på familier der har glæde af datadeling

De største besparelser opnår familier med mange medlemmer, men også par eller enlige forældre med børn kan med fordel benytte en tjeneste som 3Deling.

Hvis man er to forældre med to store børn, kan en mulig løsning være at købe et abonnement med fri tale og 500 GB data om måneden til 240 kroner. Den data tapper de andre i familien så ind på. Om man så skal købe et Ekstra Bruger-simkort med 3 timers tale til 60 kroner om måneden eller Fri Tale til 100 kroner om måneden til de andre i familien, er op til den enkelte brugers behov.

Mange kan klare sig med tre timers tale om måneden, da man kun betaler for de opkald, man selv foretager – ikke dem man modtager. Samtidig kommunikerer mange også via messenger-apps, der både kan bruges til lyd og video.

Et andet eksempel kunne være parret uden børn. Hvis man er to i en husstand, kan en mulig løsning være, at den ene af parterne køber et Fri Tale 25GB data abonnement til 160 kroner om måneden, og den anden køber et Fri Tale abonnement uden data til 100 kroner om måneden.

Også her deler parret så de 25 GB data.

Med 3Deling får du mere valuta for pengene

Fordelen ved at benytte datadeling er, at der er langt større sandsynlighed for, at man får brugt den data, man betaler for. For eksempel vil en i familien i perioder have brug for rigtig meget data, mens andre ikke bruger særlig meget. Betaler man for fire forskellige abonnementer, hvor man betaler ekstra for at være sikker på at have nok data, så risikerer man over tid at betale for noget, man ikke har brug for. Med en løsning som 3Deling er der langt større chance for, at man får fuld udbytte af det, man betaler for.

Alle abonnementer hos 3 inkluderer 3Deling, så man kan dele data. Når du har ét abonnement med data, kan du tilføje andre i familien som ekstra bruger. Også din gamle mor, selvom I ikke bor på samme adresse…

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer