Mobilabonnementer med frit internet / fri data

Med et mobilabonnement med frit internet - dvs. fri data - skal du ikke bekymre dig om dit forbrug - det er bare at surfe løs. Guide til mobilabonnementer med frit internet.

Mobilabonnementer med frit internet / fri data

Vi bruger mere og mere data på mobilen og selvom nogle brugere kan nøjes med nogle af de billigste abonnementer med begrænset mængde data, så er der også dem, der har behov for virkelig meget data til at komme igennem dagens opkoblede strabadser og fornøjeligheder. Guide til mobilabonnementer med frit internet.

Det er surt med begrænsninger på ens internetbrug. I nogle lande handler begrænsninger om, at man ikke har fuld adgang til internetttet – så slemt er det heldigvis ikke i Danmark. Men det kan nu være en træls nok oplevelse, hvis man ikke kan være på nettet som man vil med sin mobil, fordi der er begrænsninger på ens data i mobilabonnementet.

Det er ikke kun til at være online med mobilen, man kan have behov for meget data og lige frem frit internet – mange bruger også deres mobil som hotspot til andre enheder, så de kan gå på nettet, for eksempel tablet, laptop og fjernsyn. Vi går all in i vores guide herunder – find mobilabonnementer med frit internet.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

 

Mobilabonnementer med frit internet / fri data

#1 Oister
Indeholder fri data inkl. 8 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 YouSee
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms + 2 timers tale fra Danmark til 54 lande + YouSee Musik
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnementer med frit internet / fri data, november 2019

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data er fra oktober 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi tilbud fra Oister, Telenor, Telia og YouSee, der er de eneste teleselskaber med mobilabonnementer med frit internet.

YouSee har det dyreste abonnement med frit internet, men det inkluderer også musiktjenesten YouSee Musiksamt samt tale og sms til 54 lande fra Danmark, så det kan være værd at bruge de ekstra penge på det abonnement, hvis man i forvejen benytter musiktjeneste og har behov for at ringe eller sms’e til udlandet.

Der er dog mange penge at spare ved at vælge det billigste abonnement til 149 kroner om måneden. 250 kroner om måneden eller 3.000 om året.

Yousees abonnement, der er det dyreste, kommer dog også med en gratis musiktjeneste samt nogle ekstra muligheder for roaming og ringe udenlands. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, er dog, at der er god dækning, hvor du skal bruge dit mobile data mest.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer

 

Opdatering:

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. 4/11/2019 samlede vi op på historien og publicerede en artikel med temaet Mobilabonnementer til billige priserKlik her og læs videre.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.