Oister klar med nye abonnementer – se de bedste alternativer

Oister har ændret lidt i udvalget af mobilabonnementer og tilbyder nu for eksempel fri tale og 500 GB til 129 kroner - se de bedste alternativer til Oisters nye abonnementer.

Oister klar med nye abonnementer – se de bedste alternativer

Oister har i en lang periode tilbudt et mobilabonnement med fri tale og fri data til 149 kroner – det abonnement har de nu droppet til fordel for et abonnement med stadig fri tale men med 500 GB data til 129 kroner. Det er dog ikke det eneste abonnement, de har ændret. Se nye mobilabonnementer fra Oister plus de bedste alternativer.

Oister har faktisk lige siden sin entré på den danske mobilscene i 2008 gjort sig i abonnementer til lave priser. Først var det mobilt bredbånd, men i 2010 begyndte de også at udbyde mobiltelefoni. Selskabet har naturligvis som mange andre teleselskaber løbende ændret på sine mobilabonnementer og det har de så også gjort i dag.

Det betyder, at abonnementerne til 109 kroner med ti timers tale + 50 GB data og fri tale + fri data til henholdsvis 99 og 149 kroner er fjernet fra udbuddet. Herunder kan du se, hvilke to nye abonnementer der er kommet til i stedet for.

 

Oisters nye mobilabonnementer

Fri tale + 500 GB data
Inklusiv 7 GB i EU
Pris per måned: 129 kroner

10 timers tale + 50 GB data
Inklusiv 5 GB i EU
Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle priser her

Kort summeret op er det to meget konkurrencedygtige abonnementer, der giver virkelig meget indhold for pengene. 50 GB data for 99 kroner er en god pris og det samme er 500 GB data for 129 kroner. Oister har godt nok tidligere i en periode tilbudt fri data for 129 kroner, der reelt inkluderede 1.000 GB. Selvom der er tale om en halvering af data, er det stadig mere end rigeligt for formentlig alle.

Herunder kan du se fem af de bedste alternativer til Oisters nye abonnementer.

Se også: Find mobilpakker med meget data

 

Bedste alternativer til Oisters nye mobilabonnementer

CBB Mobil
30 timers tale + 30 GB data
Inklusiv 6 GB i EU
Netværk: Telenor/Telia
Pris per måned: 119 kroner. Se aktuelle priser her

OK Mobil
Fri tale + 60 GB data
Inklusiv 6 GB i EU
Netværk: Telia/Telenor
Pris per måned: 149 kroner. Se aktuelle priser her

dukaTale
Fri tale + 50 GB data
Inklusiv 50 GB i EU
Netværk: Telia/Telenor
Pris per måned: 149 kroner. Se aktuelle priser her

Teleselskabet 3
Fri tale + 80 GB data
Inklusiv 20 GB i EU
Netværk: 3
Pris per måned: 230 kroner. Se aktuelle priser her

Telia
Fri tale + fri data
Inklusiv 20 GB i EU
Netværk: Telia/Telenor
Pris per måned: 249 kroner. Se aktuelle priser her

Kort summeret op: Sammenligner man ovenstående alternativer til Oisters nye abonnementer, kan man konkludere, at Oisters abonnementer står rigtig godt i forhold til, når man ser på pris, data og tale. Derfor kan det være værd at overveje at skifte til Oister, hvis de altså har ordentlig dækning der, hvor du bor eller opholder dig mest.

Se også: Find billige mobilabonnementer

Det sidste nye

Historien var ikke død. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 28/3/2019 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel der belyste emnet Roaming og udlandspriser: Stor guide til brug af mobilen i udlandet – Tjek artiklen her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..