Powerbank med 20.000 mAh – så billigt kan det gøres
Du er herinde på telepristjek.dk fordi du er ude efter et godt tilbud og læser du det her, så er det fordi du er ude efter den best mulige pris på en powerbank med masser af mAH. Guide til powerbank med mindst 20.000 mAh.
Solen skinner og sommeren er for alvor over os med kun få uger til de første begynder at tænke på ferie. Når man er på ferie, er det ikke sikkert, man har adgang til strømstik som man plejer i hverdagen. Er man på camping, cykelferie eller har fundet en hytte uden for lands lov og ret, så kan man ikke tage for givet, at man kan lade sin mobil op fra et almindeligt strømstik. Og med alt det, man bruger sin mobil til i dag – for eksempel til at finde vej og til at tage billeder og optage video, så er det rigtig ærgerligt, hvis man løber tør for strøm på ferien.
Heldigvis kan man råde bod på det til en billig penge med en powerbank med mindst 20.000 mAh – det rækker til cirka 6 opladninger af en iPhone og 4-5 opladninger af de fleste andre mobiltelefoner. Se vores guide til de billigste powerbnaks med mindst 20.000 mAh.
Se også: Priser på powerbanks
Powerbank med mindst 20.000 mAh
A-Data P20000D
Batteribank med 20.000 mAH. Batteriniveau vises på skærm – kan oplade to enheder af gangen.
Pris: Cirka 210 kroner – Se tilbud
TP-Link TL-PB20100
Batteribank med 20.100 mAh og kan oplade to enheder på samme tid.
Pris: Cirka 250 kroner – Se tilbud
Xiaomi MI Super-sized
Kapacitet på 20.000 mAh – kan oplade to enheder samtidig.
Pris: Godt 450 kroner – Se tilbud
Anker PowerCore Speed 20000
20.000 mAh og resterende batterikapacitet vises på LED-indikator – kan oplade to enheder af gangen.
Pris: Cirka 450 kroner – Se tilbud
Sandberg 20.000
20.000 mAh i kapacitet – kan lade én enhed op af gangen. Producenten fremhæver også, at den kan lade computere op.
Pris: Cirka 450 kroner – Se tilbud
Forskel på powerbanks
De powerbanks, der er med på listen herover, har alle rimelig eller god kvalitet. Det betyder, at de ikke mister helt så meget strøm under selve opladningen som andre powerbanks af mere tvivlsom karakter og herkomst. Uanset, hvilken powerbank du ender med at købe, så er det en god idé at sikre dig, at de er fra en producent med godt omdømme, da man ellers risikerer at få en powerbank, der reelt kun har 70 procent af den kapacitet, som de lover.
Alle powerbanks taber lidt strøm i opladningsprocessen, men nogen gør det mere end andre og det er typisk no name enheder, der er de værste.
Se også: Sammenlign priser på powerbanks
Powerbanks med 20.000 mAh, maj 2018
Guiden til billige powerbanks med mindst 20.000 mAh er fra maj 2018. De valgte powerbanks i guiden er fra A-data, TP-Link, Xiaomi, Anker og Sandberg. Den billigste powerbank i guiden koster 210 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 450 kroner – en forskel i pris knap 250 kroner.
Priserne er hentet på pricepusher.dk, hvor alle webshoppene er certificeret med e-mærke og godkendt manuelt som et sikkert sted at handle på nettet.
Se også: Prissammenligninger på powerbanks