OnePlus 6 sælges også hos Telenor, Telia, Call me og CBB Mobil

Som noget helt unikt er Danmark det land i verden, hvor flest teleselskaber sælger OnePlus 6 - Telia, Telenor, CBB Mobil og Call me er føjet til listen.

OnePlus 6 sælges også hos Telenor, Telia, Call me og CBB Mobil

For nogle uger siden talte vi med en kilde tæt på OnePlus omkring salget af OnePlus 6, den kommende topmobil fra den kinesiske producent. Kilden kunne oplyse, at OnePlus 6 kommer ind i sortiment hos Telia og Telenor og nu er det så også bekræftet officielt fra selskabets side.

I en mail lader OnePlus fortælle, at de har indledt et samarbejde med Telia og Telenor, der konkret går ud på, at de to teleselskaber skal sælge OnePlus 6. Der blev ikke oplyst, om det også gjaldt CBB Mobil og Call me, der ejes af henholdsvis Telenor og Telia, men da vi spurgte ind til det, blev det også bekræftet. Det betyder, at OnePlus nu er massivt inde på det danske telemarked.

Se også: Bedømmelse af OnePlus mobiler

 

Danske teleselskaber der sælger OnePlus 6

Teleselskabet 3 var det første teleselskab i Danmark, der begyndte at sælge OnePlus-telefoner, efter de indledte et eksklusivt samarbejde.

Hefter fik YouSee, Telmore og Fullrate 5T ind i sortiment og nu er Telenor, Telia, CBB Mobil og Call me altså også føjet til listen over teleselskaber, der sælger OnePlus-telefoner i Danmark.

Danielle Young, der er marketingchef hos OnePlus Danmark, forklarer, at de er glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med Telia og Telenor, som hun beskriver som to stærke spillere på markedet. “Det er klart bevis på, hvor langt vi er nået i Danmark på blot et par år,” siger hun.

Se også: Find bedste priser på OnePlus

 

Priskrig på OnePlus telefoner i vente?

OnePlus har altid haft priser, der var meget konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Det bliver derfor spændende at se, om de danske teleselskaber nu går i gang med en decideret priskrig på OnePlus 6.

Det skete faktisk ikke efter 3, YouSee, Telmore og Fullrate begyndte at sælge telefoner fra den kinesiske mobilproducent, men måske der er mere grobund for konkurrence, nu hvor alle de store danske teleselskaber skal til at sælge telefonerne.

Det bliver i hvert fald muligt at købe OnePlus 6 med abonnement i kun én måned hos både Call me og CBB Mobil og særligt de to selskaber har aldrig været blege for at give store mobiltilskud på telefoner, heller ikke high end telefonerne. Derfor kan vi sagtens blive vidne til en decideret priskrig, når OnePlus 6 bliver sat til salg fra den 22. maj i Danmark.

Se også: Prissammenligninger på OnePlus