Bedste mobiltelefoner fra Sony – guide og priser

Sony har et stærkt lineup af gode high end mobiler - vi guider her til de bedste Sony mobiler lige nu og deres bedste priser.

Bedste mobiltelefoner fra Sony – guide og priser

Sony er kommet godt fra land her i 2018 med to nye virkelig gode mobiltelefoner. har mange fremragende mobiltelefoner – vi guider her til de fem bedste og deres bedste priser.

12. januar 2018 Af Steen Jørgensen

Hvilken Sony mobil og smartphone er egentlig bedst? Det giver vi dig svaret på her, hvor du samtidig kan se de bedste priser på hver telefon. Guide til de bedste priser på de bedste Sony mobiler.

Selvom Sony stadig mangler at introducere deres første mobil med dual kamera og 18:9 rammefrit design, så har de alligevel nogle af markedets absolut bedste mobiltelefoner med hurtige brugerflader, virkelig gode kameraer og mange praktiske funktioner.

Vi guider her til de bedste Sony mobiler lige nu og og du kan også se de bedste priser på hver enkelt telefon.

Se også: Sammenlign priser på Sony mobiler

 

De bedste Sony mobiler – sammenlign priser

 

#1 Sony Xperia XZ2

HDR-skærm på 5,7 tommer med fuld HD+-opløsning (2160 x 1080 pixel) og vandtæt design. God batteritid, rigtig godt kamera der kan optage video i 4K HDR og hurtig brugerflade. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt. Kan opgraderes til Android 8.0

Pris:
Fra cirka 5.625 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 med abonnement
Fra cirka 6.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 uden abonnement

 

 

#2 Sony Xperia XZ Premium

Skærm på 5,5 tommer med 4K-opløsning. Traditionelt design med ramme om skærmen og den er vandtæt med IP67-certificering. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt. Har et rigtig godt kamera, der tager gode billeder i mørke uden brug af fotolys og kan optage videoen i slowmotion med 960 billeder i sekundet. Kan opgraderes til Android 8.0 og formentlig også Android 9..

Pris:
Fra cirka 7.800 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ Premium med abonnement
Fra cirka 4.900 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ Premium uden abonnement

 

#3 Sony Xperia XZ1

Skærm på 5,2 tommer med fuld HD opløsning og Gorilla Glass 5. Den er vandtæt. Kameraet er rigtig godt og kan optage video i Super Slowmotion. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt. Hurtig brugerflade og fin batteritid. Kan opgraderes til Android 8.0 og formentlig også Android 9.

Pris:
Fra cirka 4.800 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ1 med abonnement
Fra cirka 3.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ1 uden abonnement

#4 Xperia XZs

Skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixel) og vandtæt design. God batteritid, rigtig godt kamera og hurtig brugerflade. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt. Kan opgraderes til Android 8.0 og formentlig også Android 9.

Pris:
Fra cirka 4.725 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZs med abonnement
Fra cirka 4.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZs uden abonnement

#5 Xperia XZ2 Compact

Skærm på 4,6 tommer med fuld HD+-opløsning 2160 x 1080. Den bedste mini mobil på markedet og den er vandtæt. Hurtig brugerflade, rigtig godt kamera og virkelig god batteritid. Kører med Android 8.0 og vil kunne opgraderes til både Android 9 0g 10.

Pris:
Fra cirka 4.600 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 Compact med abonnement
Fra cirka 4.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser Xperia XZ2 Compact uden abonnement

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Sony

 

 

Denne Sony mobil anbefaler jeg

Den helt nye Sony Xperia XZ2 er den bedste Sony-mobil på markdet i dag og prisen er rigtig god, både sammenlignet med andre Sony mobiler og andre lignende konkurrenter. Designet er godt, den store skærm er fremragende, brugerfladen er hurtig og enkelt at bruge og kameraet er fremragende – selv uden dual kamera kan den levere de flotteste portrætbilleder og makrobilleder, Steen Jørgensen, mobilekspert.

De bedste Sony mobiler, april 2018

Guiden til de bedste Sony mobiler er fra april 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XZ2, XZ Premium, XZ1, XZs og XZ2 Compact.

Se også: Prissammenligninger på Sony mobiler

Den videre fortælling

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 10/4/2018 publicerede redaktionen en artikel omkring temaet Mobiltelefoner med bedste antenner – guide og priser – Artiklen kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her.