Sammenlign priser på de bedste Honor mobiler og smartphones

Der findes mange Honor mobiler på det danske marked - nogle af dem rigtig gode - vi guider her til de fem bedste og deres bedste priser.

Sammenlign priser på de bedste Honor mobiler og smartphones

Det Huawei-ejede mobilbrand Honor har forbløffende mange telefoner på det danske marked. Kvaliteten er noget svingende, men det er muligt at finde nogle fremragende Honor-mobiler. Guide til de bedste priser på de bedste Honor mobiler.

Honor-brandet er meget populært på nogle markeder og sælger rigtig godt – for eksempel skulle finnerne være helt pjattede med Honor-telefoner. Her i Danmark er branded ikke så stærkt endnu og det er stort set kun muligt at købe en Honor-mobil gennem webshops og ikke hos teleselskaberne.

Honor-telefonerne har meget forskellig kvalitet, men fælles for dem er, at de er forholdsvis billige og til prisen for man generelt meget mobil for pengene, hvis man køber en Honor-mobil.  Vi guider her til de 5 bedste Honor mobiler lige nu og du kan også se de bedste priser på hver enkelt telefon.

Se også: Sammenlign priser på Honor mobiler

 

De bedste Honor mobiler – sammenlign priser

#1 Honor 8 Pro

Skærm på 5,7 tommer med 4K-opløsning. Traditionelt 16:9 design med ramme om skærmen Fingeraftryksscanner sidder placeret påbagsiden og fungerer godt. Har et rigtig godt dual kamera og hurtig brugerflade samt kraftfuldt batteri på 4.000 mAh. Kører med Android 7.0.

Pris:
Fra cirka 3.750 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Honor 8 Pro.

 

#2 Honor 6X

Skærm på 5,5 tommer med fuld HD opløsning. Dual kamera på 12 megapixel, hurtig brugerflade, fingeraftryksscanner på bagsiden og kraftfuldt batteri. Har Android 6 som udgangspunkt men kommer eller vil blive opgraderet til Android 7.

Pris:
Fra cirka 4.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Honor 6X.

 

#3 Honor 9

Skærm på 5,15 tommer med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixel). God batteritid med 3200 mAh batteri, rigtig godt dual kamera og hurtig brugerflade.  Kører med Android 7.

Pris:
Fra cirka 2.800 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Honor 9.

 

#4 Honor 7X

Skærm på 5,93 tommer med fuld HD-opløsning (2160 x 1080 pixel). Batteri på 3.340 mAh giver fin batteritid, dual kamera er udmærket og telefonen har hurtig brugerflade. Fingeraftryksscanner sidder placeret på bagpå. Har Android 7.0 fra start.

Pris:
Fra cirka 2.450 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Honor 7X.

 

#5 Honor 8

Skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning. Fin hurtig brugerflade, godt dual kamera og batteri på 3.000 mAh. Kører med Android 6, kan opgraderes til Android 7.

Pris:
Fra cirka 2.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Honor 8

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler

De bedste Honor mobiler, februar 2018

Guiden til de bedste Honor mobiler er fra starten af februar 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk.

Se også: Prissammenligninger på Honor mobiler