Huawei Mate 10 Pro kan forudbestilles: Se de bedste priser 

Huawei Mate 10 Pro kan forudbestilles fra og med i dag hos flere af de danske teleselskaber - guide og oversigt til de bedste priser.

Huawei Mate 10 Pro kan forudbestilles: Se de bedste priser 

Huawei Mate 10 Pro forudbestilles nu hos de danske teleselskaber og webshops og bestiller du inden den 26. november får man et 360-graders-kamera til en værdi af 999 kroner med i købet. Se pris på Huawei Mate 10 Pro.
Huawei Mate 10 Pro er den foreløbige kulmination i Huaweis line-up – det mener de selv og det viser de første test af telefonen også. Den er først klar til levering fra den 26. november, men allerede nu er der åbnet op for forudbestilling af telefonen hos flere af de danske teleselskaber.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler med abonnement

 

Forudbestil Huawei Mate 10 Pro – pris med abonnement 

Huawei Mate 10 Pro bliver forhandlet gennem alle de store teleselskaber og bliver også tilgængelig via webshops – den sælges dermed både med og uden abonnement.

Prisen for Mate 10 Pro med abonnement starter ved 5.700 kroner – herunder kan du se prisen for Huawei Mate 10 Pro med abonnement hos de teleselskaber, der er klar med priser på telefonen allerede nu.

 

YouSee

Bedste pris for Huawei Mate 10 Pro med abonnement i 6 måneder med fri tale, fri sms/mms og 3 GB data + musiktjeneste og roaming i 36 lande i EU: 6.793 kroner.

Se mere hos YouSee her.

 

Telia

Bedste pris for Huawei Mate 10 Pro med abonnement i 6 måneder med fri tale, fri sms/mms og 15 GB data + en valgfri tjeneste og roaming i 36 lande i EU: 6.706,5 kroner.

Se mere hos Telia her.

Teleselskabet 3

Bedste pris for Huawei Mate 10 Pro med abonnement i 6 måneder med fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + roaming i 52 lande og datadeling:  6.010 kroner.

Se mere hos 3 her.

 

Telmore

Bedste pris for Huawei Mate 10 Pro med abonnement i 6 måneder med 15 timers tale, fri sms/mms og 30 GB data +  musiktjeneste og roaming i 36 lande i EU: 6.774 kroner.

Se mere hos Telmore her.

 

Call Me

Bedste pris for Huawei Mate 10 Pro med abonnement i 1 måned med 15 timers tale, fri sms/mms og 25 GB data: 5.697 kroner.

Se mere hos Call me her.

 

Telenor, CBB Mobil, Fullrate og Oister er endnu ikke klar med priser på Mate 10 Pro. Vi opdaterer artiklen med priser på Huawei Mate 10 Pro, så snart disse danske teleselskaber er klar med deres priser.

 

Huawei Mate 10 Pro – pris uden abonnement

Den vejledende pris for Mate 10 Pro er 5.999 kroner uden abonnement, men vi kan forvente en pris lige under, når den for alvor er tilgængelig hos webshoppene.

Du kan sammenligne priser på Mate 10 Pro uden abonnement, så snart de første priser er klar, på pricepusher.dk.

Forudbestil senest 26. november og få kamera til værdi af 999 kroner

Der er god tid endnu, men forudbestiller du Mate 10 Pro senest den 26. november, så får du et 360 graders kamera gratis med i pakken. Det kamera har en værdi af 999 kroner. Med et 360 graders kamera kan du tage specielle 360-graders billeder og videoer. Kameraet sættes på mobilen via USB-C-indgangen og det fungerer med sin egen app

Mate 10 Pro kommer til Danmark i farverne Midnight Blue, Titanium Gray og Mocha Brown – altså blå, grå og brun.

Se også: Prissammenligninger på Huawei mobiler