Alternativ til iPhone 8 – så meget billigere er iPhone 6S

Er du ude efter en god og ikke alt for dyr iPhone, så gå efter iPhone 6S - den har en lav pris og er et godt billigt alternativ til iPhone 8.

Alternativ til iPhone 8 – så meget billigere er iPhone 6S

iPhone 8 får kritik for at minde for meget om iPhone 7 og sammenlignet med iPhone 6S er der heller ikke vildt stor forskel – kun når det gælder prisen. Se bedste pris på iPhone 6S.

Skal du bare have en ny iPhone, så behøver du ikke nødvendigvis gå efter den nye iPhone 8. Den er nemlig kun marginalt bedre end forgængerne, også iPhone 6S, der er to år gammel. Til gengæld kan du spare omkring 2.500 kroner ved at købe iPhone 6S.

 

Sammenlign priser på iPhone 6S

iPhone 6S har en bedste mindstepris fra knap 3.700 kroner uden abonnement, mens den har en pris fra 4.400 kroner med abonnement i én måned. Vil du gerne have den med abonnement i seks måneder og derved få efter en større mobilrabat, kan du få iPhone 6S med 6 måneders mobilabonnement fra cirka 5.400 kroner

> Sammenlign priser på iPhone 6S uden abonnement

> Sammenlign priser på iPhone 6S med abonnement

Bedste pris på iPhone 8

Til sammenligning har iPhone 8 en bedste mindstepris fra knap 6.200 kroner uden abonnement, mens den har en pris fra cirka 6.000 kroner med abonnement i én måned. Vil du gerne have den med abonnement i seks måneder og derved opnå en større mobilrabat, kan du få iPhone 8 med 6 måneders mobilabonnement fra cirka 6.500 kroner

Sammenlign priser på iPhone 8 uden abonnement

Sammenlign priser på iPhone 8 med abonnement

Forskelle på iPhone 6s og iPhone 8

Forskellene på hardwaren og softwaren på iPhone 6S og iPhone 8 er faktisk ikke så store, som man kunne tro, nu der er to års mellemrum mellem de to telefoner. iOS 11 kan køre på begge, designet er meget ens, skærmen har samme størrelse og opløsning, de har begge 2 GB RAM og batteriet er kun minimalt kraftigere på 8’eren. Processoren i 8’eren er noget kraftigere, men i praksis vil de færreste opleve forskel på hastigheden i brugerfladen. Egentlig er det kun kameraet, der er betydeligt bedre i iPhone 8 sammenlignet med iPhone 6S.

Se også: Billigere og bedre alternativer til iPhone 8