Trådløse opladere til mobiltelefoner – guide med priser
Trådløse opladere er ikke 100 procent trådløse, da selve opladeren skal have adgang til et rigtig strømstik og telefonen skal også placeres på opladeren – alligevel kan det være super smart med trådløs opladning. Guide til trådløse opladere til mobiltelefoner.
Trådløse opladere kan være praktiske på kontoret eller i hjemmet, særligt hvis de kan fungere som docking-station til mobiltelefoner samtidig, hvor telefonen kan stå placeret og ikke bare ligge fladt ned.
Se også: Priser på trådløse opladere til mobiltelefoner
5 gode trådløse opladere
Sony WCH20 – Qi trådløs oplader
Den trådløse opladerstation WCH20 er stilfuldt designet og passer ind over alt. Der er tale om en docking-oplader, hvor man kan placere telefonen både stående og liggende – og man behøver ikke være super præcis, når man stiller telefonen på den.
Sony WCH20 har en udgangseffekt på op til 9W. Alle telefoner, der understøtter det trådløse opladningsformat Qi, kan bruges med Sony WCH20.
Pris: Cirka 550 kroner
Satechi Wireless Aluminium Charger
Satechi producerer accessories, der både fungerer rigtig fint og også er relativt pæne at se på. De fokuserer mest på Apple-produkter. Deres hurtige trådløse oplader følger Apples design – simpelt og pænt. Du kan få den i fire farver – Silver, Gold, Space Gray og Rose Gold.
Denne oplader har et maximum på 9 watt til Android-enheder, hvis du bruger QC 2.0 eller en original Samsung adapter med kabel. Et ekstra plus er, at du faktisk ikke betaler ekstra for, at opladeren er pæn. Prisen er meget rimelig.
Pris: Cirka 300 kroner.
Ravpower 2 Coils Qi Fast Wireless Charger 10W
RAVPower 2 Coils opladningsdock er en simpel, sort holder til din telefon, der også lader den op trådløst. Og det gør den godt. Overfladen er mat, og du kan nærmest ikke sætte telefonen forkert i. Hvis du vil, kan du endda placere telefonen horisontalt.
Opladningen går også hurtigt. Den understøtter Qi standarden, så den kan lader Qi-enheder og Fast Charge med 10 watt. iPhone 8 og X-modellerne lades op med 7,5 watt. Prisen på cirka 200 kroner er rigtig god. At der samtidig er tale om en telefonholder og ikke en måtte, er et plus.
Pris: Cirka 150 kroner
Anker PowerPort Wireless 10 måtte
Anker er noget nær pålideligheden selv, når det kommer til opladningsaccessories. PowerPort Wireless 10 opladningsmåtten fra Anker klarer da også opgaven. 10 watt lynopladning bryder den på, understøtter Qi, har et kompakt format og koster kun cirka 150 kroner.
Har du en iPhone, er det dog værd at bemærke, at PowerPort-opladeren ikke lader en iPhone med fuldt 7,5 watt-kapacitet, så her er opladningstiden lidt længere end med flere af de andre opladere i listen her.
Pris: Cirka 150 kroner
Ikea Nordmarke
Mange har nok mere end en mobil inden for hjemmets fire vægge. Har man flere, der understøtter trådløs opladning, kan Ikeas oplader være værd at tjekke ud. Vi har det sædvanlige praktiske Ikea-design og i dette tilfælde i den pænere ende.
Den har en almindelig USB-port, så hvis du vil, kan du lade op til fire telefoner samtidigt – tre trådløst og en med kabel. Det gør den jo unægteligt relativt unik og praktisk.
Den har dog også et par dårlige sider – du kan maximalt lade med 5 watt, og så er prisen også lidt saftig – 60 dollars. Dens størrelse kan både være en fordel og en ulempe. Den er stor, så den kan være lidt bøvlet at placere på for eksempel et skrivebord, uden at den er i vejen.
Pris: Cirka 500 kroner
Se også: Find billige trådløse opladere
Guide til trådløse opladere, juni 2018
Guiden til fem gode trådløse opladere, der samtidig har rimelige priser, er fra juni 2018. I guiden finder vi trådløse opladere fra Ikea, Anker, Ravpower, Satechi og Sony. Den dyreste trådløse oplader har en pris fra cirka 550 kroner, mens den billigste koster fra cirka 150 kroner. Du kan altså spare 400 kroner, hvis du vælger den billigste trådløse oplader frem for den dyreste i guiden.