5G mobilt bredbånd i prisfald – se de bedste abonnementer

Nu begynder det hurtige 5G bredbånd endelig at falde i pris. Vi tager et kig på de billigste og bedste abonnementer med mobilt bredbånd med 5G.

5G mobilt bredbånd i prisfald – se de bedste abonnementer

Mobilt bredbånd med 5G er et hurtigt alternativ til 4G mobilt bredbånd, og dermed også et alternativ til hurtige kablede internetopkoblinger. Desværre har det på prisen ikke kunnet matche hverken det ene eller det andet alternativ – indtil nu. 5G mobilt bredbånd er nu endelig i prisfald, og vi tager et kig på de bedste abonnementer her.

Mobilt bredbånd er for mange husstande det hele rigtig valg. Det er enkelt, brugervenligt, mobilt og ikke mindst billigt. Sammen med udbygningen af 5G i Danmark er 5G mobilt bredbånd kommet til, hvor man kan opnå meget højere hastigheder end på 4G mobilt bredbånd. 5G bredbånd er interessant, men har indtil nu været for dyrt, for at kunne være et ordentligt alternativ.

Faldende pris på hurtigt mobilt bredbånd

Yousee, Telmore og 3 var de første på markedet med 5G mobilt bredbånd, og de er i dag stadig de eneste udbydere. Tidligere skulle man betale mindst 350 kroner per måned for et abonnement med 5G mobilt bredbånd, hvor 1.000 Mbit bredbånd via kabel-tv kostede fra 229 kroner.

I dag ser det dog noget anderledes ud, hvor kablet bredbånd er steget i pris og 5G mobilt bredbånd bliver billigere. Nu ligner 5G mobilt bredbånd endelig et oplagt alternativ til kablet bredbånd. Nu er prisen nemlig nede i 199 kroner per måned.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Laveste priser på 5G mobilt bredbånd

Teleselskabet 3

Abonnement: 5G mobilt bredbånd med 1.000 GB data
5G router: Huawei 5G CPE Pro 3. Koster 3.540 kroner, som kan afdrages over 40 måneder
Pris per måned: 199 kroner i 6 måneder (derefter er prisen 299 kroner)

Se aktuelle pris hos 3

Telmore

Abonnement: 5G mobilt bredbånd med 1.000 GB data
5G router: Huawei H-122. Lånerouter som skal retur ved opsigelse
Pris per måned: 349 kroner

Se aktuelle pris hos Telmore

Yousee

Abonnement: 5G mobilt bredbånd med 1.000 GB data
5G router: Huawei 5G CPE Pro 3. Lånerouter med engangsbetaling på 200 kroner.
Pris per måned: 349 kroner

Se aktuelle pris hos Yousee

Billigst med egen router

Herover ser du de tre billigste mobile bredbåndsabonnementer med 5G. Man kan få en router med hos alle tre udbydere, men det er i 3s tilfælde langt det billigste, hvis man har en router i forvejen. Alternativt kan man købe en brugt, hvor man typisk kan finde en til omkring 2.000 kroner.

Se også: Guides til bedre og billigere bredbånd