5 trådløse opladere til flere enheder på én gang

Vil du nemt lade din smartphone, dit smartwatch og dine earbuds op trådløst med én og samme oplader? Se fem gode trådløse opladere her.

5 trådløse opladere til flere enheder på én gang

Vi får flere og flere gadgets, og som så meget andet skal de ofte lades op. Det kan med de fleste devices gøres via et ladekabel, hvis det skal gå hurtigt, men en mere bekvem og praktisk måde er ved brug af trådløs opladning. Her lægger du blot din smartphone, smartwatch, trådløse høretelefoner eller flere af disse på en plade/holder med trådløs opladning indbygget. Uden at skulle bøvle med ledninger får man nemt ladet sine smarte devices op.

I de senere år er det blevet vældig populært med trådløse opladere, der kan lade flere produkter op på én gang. Disse er smarte, fordi du kun har brug for én ledning til den trådløse oplader, som kan oplade to, måske endda tre, enheder på én gang.

Se også: Test af tablets

De bedste trådløse opladere til mobil, ur og earbuds

Mange bruger disse trådløse opladere til at oplade både smartphone og smartwatch, men de kan som tidligere nævnt også bruges til opladning af trådløse høretelefoner. Vi har herunder fundet fem af de bedste trådløse opladere, du kan købe til dine gadgets.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO trådløs 3-i-1-oplader med MagSafe

Som navnet antyder, får du her en trådløs oplader, der kan oplade op til tre enheder på én gang, eksempelvis iPhone, AirPods og Apple Watch. Den ene lader kommer med MagSafe og 15 watt trådløs opladning, så ens iPhone nemt kan svæve i luften, mens laderen i den anden side er velegnet til smartwatches. Midt på holderen er en tredje lader, hvor man kan lægge sine AirPods eller andre earbuds.

Den trådløse oplader vejer 531 gram og måler 13,9 cm i højden, 13,7 cm i længden og 16,5 cm i bredden.

Belkins 3-i-1-oplader har et prisveje på 1.040-1.820 kroner.

Se aktuelle priser på Belkin BOOST↑CHARGE PRO trådløs 3-i-1-oplader med MagSafe

Samsung EP-P5400

Samsung EP-P5400 er en billig dobbelt trådløs oplader med en effekt på 15 watt. Laderen understøtter både USB PD og Super Fast Charging. På venstre side kan lades smartphone og earbuds, mens højre side egner sig til earbuds og smartwatch. Pladen har også små indikatorer, der viser, om enhederne er færdigopladede.

Den trådløse oplader vejer 170 gram og måler 15,6 x 9,1 x 1,64 cm.

Samsung EP-P5400 har et prisleje på 330-690 kroner.

Se aktuelle priser på Samsung EP-P5400

Apple MagSafe Duo-oplader

Denne trådløse oplader en kompakt en af slagsen, som kan foldes sammen, så den næsten intet fylder under transport. Når den er foldet ud, kan den oplade en iPhone med MagSafe på den ene side og et Apple Watch på den anden side via en holder, der kan vippes ud. Opladeren kan lade op trådløst med op til 14 watt.

Apple MagSafe Duo-oplader har et prisleje på 820-1.500 kroner.

Se aktuelle priser på Apple MagSafe Duo-oplader

Belkin WIZ001

Belkin WIZ001 er en prisvenlig tredobbelt trådløs oplader til opladning af iPhone 8 eller nyere, Apple Watch og AirPods (2. generation) eller AirPods Pro. Opladeren er relativt lille, da opladningen af AirPods foregår i hullet ved urremmen, når Apple Watch ligger ned og er til opladning. Opladningen er dog ikke voldsomt hurtig – kun 7,5 watt.

Belkin WIZ001 har et prisleje på 500-1.270 kroner.

Se aktuelle priser på Belkin WIZ001

Zens ZEDC05B

Zens ZEDC05B er en minimalistisk trådløs oplader med tre ladepladser. Den mest iøjnefaldende er holderen til Apple Watch, mens de to andre pladser kan bruges til opladning af en iPhone 8 eller nyere eller et sæt AirPods. Opladeren har en maksimal effekt på 20 watt.

Zens ZEDC05B har et prisleje på 790-1.160 kroner kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Zens ZEDC05B