bluetooth speaker strand

5 gode bluetooth højtalere til stranden

En god højtaler til strandturen skal kunne tåle lidt sand og vand og have god batteritid – og så må den ikke være for dyr og smart for ikke at friste tyveknægte. Guide til 5 gode bluetooth højtalere til strandturen.

En tur til stranden indebærer andet end lidt strandtennis og plasken rundt i vandet – mange ligger på stranden dagen lang og lytter til musik eller radio over en højtaler. Skal man have en højtaler med på stranden, så skal den kunne klare sandkorn og vand, lyden skal være god og batteritiden i top. Samtidig må den også gerne se lidt undseelig ud, så den ikke frister dem med lange fingre.

Her er vores tip til 5 gode bærbare, robuste, bluetooth højtalere til stranden.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Gode bærbare og robuste bluetooth højtalere

#1 Jabra Solemate
Kort om Jabra Solemate: Fint format og robust design og god lyd – kan spille ret højt uden at det går ud over lyden. Er samtidig stænk- og støvtæt. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Jabra Solemate: Fra cirka 525 kroner
Sammenlign priser på Jabra Solemate

 

#2 Boompods Fusion
Kort om Boompods Fusion: Lille rund og let. Velbygget og godt design og er vandafvisende, har rigtig god lyd med fine detaljer og god bas. Batteritid på cirka 10 timer.

Pris for Boompods Fusion: Fra cirka 500 kroner
Sammenlign priser på Boompods Fusion

 

#3 Libratone Too
Kort om Libratone Too: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den måske ingen skønhed, men den har karakteristisk design og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone Too: Fra cirka 950 kroner
Sammenlign priser på Libratone Too

 

#4 Logitech UE Roll 2
Kort om Logitech UE Roll 2: Meget fiks og lille bluetooth højtaler med godt vandtæt design. Kan hænge over alt via den karabinhage, der sidder på den. Lyden er god og batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Logitech UE Roll 2: Fra cirka 600 kroner
Sammenlign priser på Logitech UE Roll 2

 

#5 Zagg iFrogz Tempo Blast
Kort om Zagg iFrogz Tempo Blast: Praktisk og lille design, støv- og vandafvisende og i orden lyd. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Zagg iFrogz Tempo Blast: Fra cirka 275 kroner
Sammenlign priser på Zagg iFrogz Tempo Blast

Se også: Priser på de bedste bluetooth højtalere

 

Hvor robuste er disse bluetooth højtalere?

Du kan ikke tage de ovennævnte bluetooth højtalere med ind under bruseren, hvis du skal skyldes på stranden og de kan heller ikke klare en tur under vand. Vandstænk og lidt sand kan de afvise, men så skal du heller ikke sætte næsen op efter mere.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Gode bærbare robuste bluetooth højtalere til stranden – maj 2018

Guiden til gode bærbare og robuste bluetooth højtalere er fra maj 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Zagg, Logitech, Libratone, Boompods og Jabra

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 275 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 950 kroner. Det betyder en besparelse på op mod 675 kroner, alt efter hvilken bluetooth højtaler du vælger.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør