5 bedste smarte kulilte- og røgalarmer – se billigste priser

En smart røg- og kuliltealarm er en god ekstra sikring i hjemmet. Vi har fundet de fem bedste smarte røgalarmer til smart home - og de billigste priser.

5 bedste smarte kulilte- og røgalarmer – se billigste priser

Denne forbundne enhed er et musthave til ethvert smart home – og har du ikke et smat hjem, skal du stadig overveje den. Her er de fem bedste smarte røgalarmer eller røgalarm med inkluderet kuliltealarm samt de bedste priser på dem.

Vi bør alle have røgalarmer i alle vores hjem. Der er dog ingen tvivl om, at den smarte røgalarm, og kuliltealarm for den sags skyld, er en genial tilføjelse, som giver en ekstra tryghed. Den smarte røg- og kulitealarm er nemlig smartere end den traditionelle på flere måder. I denne artikel gennemgår vi fordelene ved den smarte røgalarm. Vi lægger dog ud med den billigste priser på de fem bedste røg- og kuliltealarmer nedenfor.

De bedste røgalarmer til smart home

Google Nest Protect

Nest Protect er Googles svar på en smart røgalarm. Den er både røg- og kuliltealarm og er kompatibel med forskellige smart home platforme og er et produkt i høj kvalitet. Lyser op om natten ved bevægelse og fungerer dermed som natlys.

Se billigste pris på Google Nest Protect

Netatmo Smart Røgalarm

Netatmo Smart Røgalarm er en fotoelektrisk (optisk) røgsensor i høj kvalitet og virker med forskellige smart home platforme.

Se billigste pris på Netatmo Smart Røgalarm

Housegard Note

Housegard Note er billigere end de to ovenstående, men stadig en rigtig god røgalarm. Virker med en app til smartphone.

Se billigste pris på Housegard Note

Nedis WiFi Smart Smoke Detector

Nedis WiFi Smart Smoke Detector er den billigste røgalarm på denne top 5 liste, men her er meget kvalitet for pengene. Ligesom Housegard Note skal den bruges med en app.

Se billigste pris på Nedis WiFi Smart Smoke Detector

Netatmo Smart Kuliltealarm

Er det udelukkende en beskyttelse mod kulilte, som er en usynlig, lugtfri og potentielt dødelig gasart, du har brug for, er Netatmo Smart Kuliltealarm et godt valg.

Se billigste pris på Netatmo Smart Kuliltealarm

Fordele ved en smart røgalarm

Der er flere fordele ved at vælge en røgalarm af den smart slags. Når røgalarmen er forbundet giver det en række fordele. Flere af dem sørger for at køre selvtest. Du får sikkert ikke manuelt tjekket dine røgalarm hver måned? Bare rolig, det sørger den smarte alarm selv for (nogle af dem, fx Google Nest Protect).

Er den ved at løbe tør for batteri får man også besked på smartphonen. Og skulle der opstå brand eller registreres kulilte får man besked på mobiltelefonen – også hvis man ikke er hjemme.

Se også: Tips til smart home