3’s kunder får dobbelt op på data de næste fire måneder

Corona får folk til at streame, surfe og FaceTime mere og det får 3 til at fordoble data i fri tale-abonnementer de næste fire måneder.

3’s kunder får dobbelt op på data de næste fire måneder

En trend de sidste par år blandt teleselskaberne har været at give dobbelt op på data i kortere og længere perioder. Det kan være sæsonbetonet eller fordi der sker noget usædvanligt i en periode. For eksempel kombinationen af vinter og coronavirus. Det har fået 3 til at køre med dobbelt op på data fra og med i dag og til og med den 15. marts.

Dobbelt op på data hos 3

3 fordobler datamængden i deres abonnementer til privatkunder med et Fri Tale-abonnement inkl. 3LikeHome hen over vinteren. Det sker for at imødekomme kundernes ændrede behov. Coronakrisen har nemlig sat ekstra turbo på dataforbruget blandt 3’s kunder, oplyser selskabet, og 3 forventer yderligere stigning i forbruget i løbet af vinteren.

3 gjorde noget tilsvarende hen over sommeren og det tiltag kalder de selv for en succes. Det er nok også de færreste mobilkunder, der vil brokke sig over at få dobbelt op på data uden at skulle betale ekstra.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

Corona ændrer på folks vaner

”De ændrede corona-behov med mere streaming, surfing og FaceTime betyder, at dataforbruget sandsynligvis vil tage endnu et nøk opad, nøjagtigt som vi så i foråret. Derfor giver vi nu igen kunderne dobbelt op på data, så de ikke skal bekymre sig om at løbe tør,” siger Frederik Grønlund Scholten, der er Head of Marketing & Proposition hos 3.

3’s kunder har som sagt den ekstra datapulje i Fri Tale inkl. 3LikeHome-abonnementerne til rådighed fra 16. november 2020 til 15. marts 2021. Alle kunder har modtaget en mail med information om den ekstra data. Fordoblingen sker automatisk og ophører også automatisk, uden at kunderne skal gøre noget.

3s tilbud på dobbelt op på data gælder både for nye kunder og eksisterende kunder, som opretter Fri Tale-abonnementer inkl. 3LikeHome.

Se også: Priser på mobilabonnementer hos 3

Flere gode tilbud på mobilabonnementer

En række andre teleselskaber kører også lige nu med tilbud om ekstra data i en periode uden ekstra betaling. Noget andet, der også er populært lige nu blandt teleselskaberne, er at tilbyde gratis abonnement i et par måneder.

Herunder kan du se oversigt til nogle af de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu.

Eesy: 99 kroner for fri data og fri tale i 2 måneder. Se det aktuelle tilbud hos Eesy

DukaTale: Første 2 måneder gratis. Se det aktuelle tilbud hos DukaTale

Telmore: Fri data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos Telmore

Velkommen: 99 kroner for 50 GB data fri tale de første 6 måneder. Se det aktuelle tilbud hos Velkommen

CBB: Dobbelt data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos CBB

OK Mobil: Dobbelt data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos OK Mobil

Yousee: Tilbud på ekstra brugere. Samme pris for det primære abonnement og 99 kroner for ekstra brugere i tre måneder. Fx til familien. Herefter er prisen 149 kroner. Se det aktuelle tilbud hos Yousee

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer