3LikeHome Pro til erhverv: Brug mobilen frit i 53 lande

Med 3LikeHome Pro kan ansatte i danske virksomheder bruge løs af deres mobil i 53 lande rundt om i verden - de kan tusindvis af kroner på at ringe til udlandet.

3LikeHome Pro til erhverv: Brug mobilen frit i 53 lande

Det er stadig dyrt at ringe fra Danmark til udlandet, også til andre EU-lande. I forbindelse med EUs regulering af roaming-priserne i sommeren 2017, der betyder, at teleselskaberne ikke længere må taksere ekstra for at bruge sin mobil i udlandet, undlod man at regulere på et væsentligt punkt- nemlig prisen for at ringe fra Danmark til andre EU-lande. Med 3LikeHome Pro ønsker 3 at gøre op med det.

3LikeHome Pro til virksomheder

Det koster typisk fra 2 kroner i minuttet at ringe til et andet EU-land og ofte op mod 5 kroner i minuttet og ringer man til andre lande rundt om i verden, skal man ikke blive overrasket, hvis det koster over 10 kroner i minuttet.

Nu introducere 3 så et nyt produkt til danske virksomheder, nemlig 3LikeHome Pro, der fjerner denne høje minutpris.

”Vi ved, hvor stort behovet for udlandstelefoni er blandt erhvervsfolk, fordi flere og flere samarbejder med andre lande. Derfor har vi lavet et nyt produkt til virksomhederne, hvor man uden ekstraberegning kan ringe ud over Danmarks grænser og mellem 53 lande,” siger Sigurd Leth, der er erhvervskundedirektør hos 3.

Se også: Billig erhvervstelefoni

 

Vilkår for 3LikeHome Pro

Med 3LikeHome Pro kan man ringe til, fra og imellem alle 53 3LikeHome-lande, modtage og sende sms/mms til, fra og imellem alle 3LikeHome-lande og modtage opkald i alle 3LikeHome-lande. Man kan også modtage og aflytte voicemail-beskeder og bruge den eller noget af den data, der er inkluderet i abonnementet.

Man kan maksimalt ringe 10 timer fra Danmark til 3LikeHome-lande eller til/fra 3LikeHome-lande uden for EU og man kan også maksimalt bruge 10 GB data om måneden – og det selvom man har mobilabonnement med mere data.

Priserne for 3LikeHome Pro starter ved 189 kroner om måneden.

Se også: Ring billigt fra Danmark til EU

 

Alternativer til 3LikeHome Pro

Telia tilbyder også mobilabonnementer til erhverv, hvor man kan ringe uden meromkostninger til EU-lande, men dog ikke til lande uden for EU. Hos Telenor kan man i de større mobilpakker til erhverv tilkøbe muligheden for at ringe fra Danmark til andre EU-lande for 99 kroner om måneden.

Hos TDC Erhverv koster det 3 kroner i minuttet at ringe til et andet EU-land fra Danmark og det er ikke muligt at tilkøbe en tjeneste, der gør det gratis.

Se også: Mobilabonnementer til erhverv