3 lancerer rente- og gebyrfrit afbetaling af mobiler for erhvervskunder

Teleselskabet 3 lader nu erhvervskunder afdrage mobiltelefoner, tablets og bredbåndsudstyr uden at betale afdrag og renter, ligesom privatkunder kan.

3 lancerer rente- og gebyrfrit afbetaling af mobiler for erhvervskunder

Erhvervskunder hos teleselskabet 3 kan som noget nyt købe telefoner rente- og gebyrfrit. Det er det første teleselskab i Danmark til at tilbyde erhvervskunder denne mulighed – noget som 200 erhvervskunder allerede har gjort brug af, siden muligheden kom i januar 2022. Det er dog først nu, at teleselskabet vælger at markedsføre muligheden.

”Mobiltelefonerne og tilbehøret udvikler sig hele tiden, så det bliver smartere og mere effektivt. Vi følger med den udvikling, og vi vil tilbyde vores kunder de bedste og nyeste produkter på markedet. Nu har vores store skare af erhvervskunder så også fået mulighed for at få det nyeste udstyr på afbetaling – præcis som vores privatkunder har haft mulighed for i en årrække,” siger Jesper Bennike, Executive Vice President og kommerciel direktør hos 3.

Hvis erhvervskunder hos 3 har ønsket at få fingrene i det nyeste grej såsom en smartphone, en tablet eller bredbåndsudstyr, har de været nødt til at vælge mellem at købe det kontant eller at finansiere det gennem leasing eller lån. Det har gjort det markant dyrere for dem, men sådan behøver det altså ikke længere være. Med 3Afbetaling har erhvervskunder, ligesom 3’s privatkunder, mulighed for at afdrage på produkterne uden ekstraomkostninger.

”Det giver en klar likviditetsfordel for vores erhvervskunder, så de kan sikre sig det nyeste udstyr. 3 betaler momsen up front, hvorefter kunderne afdrager. 3Afbetaling betyder også, at vi kan tilbyde eksisterende og potentielle erhvervskunder hardware, når de ønsker det, hvilket giver dem en større fleksibilitet”, forklarer Jesper Bennike.

3Afbetaling kan oprettes enten via 3’s kundeservice eller i en 3Butik.

Læs også: Billigt mobilabonnement til erhverv

Abonnementer fra 3 til erhverv

Når man køber en mobiltelefon hos 3 og afdrager på den rente- og gebyrfrit, forudsætter det samtidig køb af et mobilabonnement. 3 har to forskellige mobilabonnementer til erhverv:

3Deling 5G
5G-netværk, 3LikeHome Pro, datadeling, implementering, fri tale, fri SMS/MMS, visuel 3Svar og Wi-Fi-opkald.

3Pro 5G
5G-netværk, 3LikeHome Pro, fri data-abonnement, implementering, fri tale, fri SMS/MMS, visuel 3Svar og Wi-Fi-opkald.

Se aktuelle priser og tilbud på mobilabonnementer hos 3

3 oplyser ikke, hvad erhvervsabonnementerne koster. Man skal ringe til teleselskabets kundeservice for at få oplyst priserne.

Læs også: Kunder hos TDC Erhverv får fri data hele sommeren