3 klar med abonnement med fri data – se de bedste og billigere alternativer

3 tilbyder nu mobilabonnement med fri data. Se pris og øvrigt indhold samt guide til de bedste alternativer samt tip til vigtig overvejelse.

3 klar med abonnement med fri data – se de bedste og billigere alternativer

Teleselskabet 3 er den sidste af de fire store teleselskaber med eget netværk til at lancere mobilabonnement med fri data. Men det sker nu og abonnementet inkluderer 25 GB data til brug i 72 lande.

Umiddelbart kan det virke som over kill at have et mobilabonnement med fri data (1.000 GB om måneden), men det kan faktisk være en fordel og spare dig for penge. For det første giver det i hvert fald fuld frihed på mobilen. Du skal ikke tænke over, hvor meget du kan streame af musik og video på mobilen med fri data.

For det andet er det hos flere teleselskaber muligt at tilkøbe et ekstra datasimkort, som kan sættes i en router med plads til simkort. På den måde kan man få utrolig billig bredbånd til hjemmet. Den mulighed får man også i det nye fri data abonnement hos 3.

Mobilabonnement med fri data hos 3

3 har nemlig netop i dag lanceret et nyt abonnement med fri tale og fri data. Det er naturligvis delen med fri data, der er interessant. Prisen er 270 kroner om måneden. Med i abonnementet inkluderes 25 GB data til brug i udlandet i hele 72 lande. 3 er dermed stadig det teleselskab, der tilbyder roaming i flest lande.

Læs mere om 3’s abonnement med fri data her.

Alternativerne: Er de bedre og billigere?

3 var lidt sløve med at introducere et fri data-abonnement. I hvert fald tilbyder otte andre teleselskaber det allerede. Nogle er betydeligt billigere og andre dyrere. De billigere løsninger og alternativer tilbyder dog ikke roaming i lige så mange lande som 3 og heller ikke lige så mange GB data.

De dyrere alternativer tilbyder til gengæld mindst lige så meget data samt blandt andet underholdningstjenester. Det er skønt med et bredt udvalg som mobilkunde.

#1 Oister
Netværk: 3
Pris: 159 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB

#3 Eesy
Netværk: TDC
Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#4 Call Me
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 179 kroner per måned. Halv pris første tre måneder

Ingen aftale om trafik

#5 Telenor
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 180 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#6 Telia
Netværk: Telia / Telenor.
Pris: 249 kroner per måned

Ingen aftale om trafik

#7 YouSee
Netværk: TDC
Pris: 299 kroner per måned (inkluderer også YouSee Musik)

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telmore
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner per måned (inkluderer også Netflix, HBO, Viaplay, BookMate, TV2 Play og Telmore Musik)

Se aktuelle tilbud hoss Telmore

Vigtigt med god mobildækning

Særligt, hvis du har planer om at benytte dig af muligheden for ekstra simkort til brug i en Wi-Fi router i hjemmet, er det vigtigt med god mobildækning hos dit teleselskab.

Her på telepristjek.dk har vi et dækningskort baseret på mobilkunderns oplevelse af netværket hos deres teleselskab. Du kan selv undersøge kvaliteten hos de enkelte teleselskaber, enten i Danmark generelt eller ved at søge mere præcist efter byer og postnumre.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Sidste tilføjelse til historien

Historien fik nyt liv. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 27/4/2021 publicerede redaktionen en artikel med fokus på Sådan får du billigst mobilt bredbånd med 5G – Artiklen kan du læse her her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.